![]() |
|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 62> |
Автор | ||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
е, тоа странство е многу широк поим
![]() ![]() ![]() него, сакав да ти кажам дека ти самиот си одбрал врска со девојка која не живее тука, требало да мислиш пред време што и како... јас мислам дека за една врска да преживее преку интернет, е потребно многу, многу повеќе време неголи 5 месеци ![]() сепак, тоа е мое мислење... со среќа што и да одлучиш ![]() |
||
![]() |
||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
|
batali ja ili slednoto idenje kazigo sudbinskoto DA. i nema sho da se dumash
![]() |
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
batali ja i daj mi ja na mene...!...jas znam kako treba...ili vo prevod...brigo moja predzi drugome.
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
одјеби е ......... и остави му е на некој “ позрел “ да се “ дроби “ со неа ........... ете на загор можеш слободно да му го префрлиш тоа гајле
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
sto da ne..za utepuvanje dosada moze ke ja bidi..
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
e_peci ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
|
Го прочитав 18-тото поглавје од 3тата Мојсеева книга, и навистина никаде не пишуваше дека е забранета нашата врска но не пишуваше ниту дека е одобрена. Така се одлучивме да одиме во црква и да побараме мислење од поп, попот не знаеше одма да ни одговори па ни рече да се слушнеме денес. Денес кога се јавивме ни одговори дека прелистувал неколку книги заедно со уште 2 попови и ни одговори дека нашата врска е против законите и дека мораме да најдеме решение... сега навистина не знам кој пат да го фатам, многу сум разочарана :( |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
E девојче колку само те разбирам, не можеш ни да претпоставиш
![]() Сеа попов ем нема доказ, ем врскава вика дека е противзаконска, а не ти го покажал пасусот или текстот во кој се говори такво нешто. ![]() Со тоа те оставил да живееш во недоумица и во страв да не згрешиш, иако не ти нашол доказ против. А тоа е полошо отколку да ти покажел црно на бело “Еве девојче, вака и вака, грев е...“ |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
нема крвно сродство, нема роднинска поврзаност, нема потреба од попови ни црни маѓии
![]() поздрав
![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
хмм... колку јас би им верувала на поповите ?? не баш...
![]() ![]() како што веќе ти рекоа другите, нема крвно сродство,... значи нема мешање на гените ![]() |
||
![]() |
||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
|
Море „старци“, шО си праЈте мајтап со детево?
![]() ![]() ![]() Дете, (Игорченце) има случаи некоја врска како твојава да опстои подолго време и да заврши среќно (ако може така да се рече за бракот ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Zlatnik - 25.Август.2009 во 23:08 |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Абе оди опашај нешто наше....заеби странство...нема таквое таму...... Изменето од Палестинец - 25.Август.2009 во 23:13 |
||
![]() |
||
neznamkojsum ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Dobro jas imam 14 godini i neznam kako da se muvam ni kako da fatam devojka ako mozhete da mi pomognete :S
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
играј сега за сега видео игри , па питај за некои 3 години |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
neznamkojsum ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
jas sakam sega da se nau4am
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |