|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 32> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da odite u ku................ ovaj..... nisto
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кучкааа!
Само тоа би и рекла на македонски глупачата Незаслужена тројкаа... Уфф...Жива ќе се изедам! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме разочаруваат со тоа на КОГО какви оценки ставаат... божее...
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде да штрајкуваме
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е користа од семинарка?
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скоро никаква,75% од студентите ги препишуваат а потоа не знаат што напишале.
Чисто малтретирање и губење време. Тој што сака да научи нешто ќе го направи тоа и без семинарска,доволно е еден краток концепт од две страни за онај што ја пишувал да ја презентира низ дискусија со професорот од каде тој ќе извлече закличок дали студентот се интересирал за тоа што го напишал и која му е поентата на кажаното. Се друго е ветар и магла. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аста ла виста, душички
благодарност до тие што ме изгњавија.... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Редно е да си дојдат петките...
Тромесечие зафркнав, ама сега НЕ! |
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
profesorkeee mnogu ama epten mnogu mi se svigjash be src.. ahhhhhh< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро, за вас ништо не е доволно?
Дегени едни |
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
престанав да комуницирам со професори
- НЕМАМ УЧЕНО ЗА ДЕНЕСКА она мене: - де бре, ***** , стани барем .... одма ти, ко од пушка..... јас: ами професорке го знаев одма одговорот, нема што да се мислам не планирам повеќе да муабетам со нив, ни да му велам нешто |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
profesorke, nogu ubava kerka imash..< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|
hallo
Нов член Регистриран: 23.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo site....ve molam vie od struga da mi kazete dali ima k*rs po germanski vo struga...cekam odgovor od vas...
Изменето од hallo - 23.Декември.2009 во 02:09 |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има многу бес во мене моментално...
Ако сум меѓу најдобрите, тоа не значи дека не учам повеќе Па нели ме бивало за цртање ма?И од кај сега таа четворка? Ако уште еднаш кажеш дека не знам како се пишува магнезиум, цела табла од глаа ќе ти ја акнамПа за шо ме сметаш ти мене ма? Од кај испадна тој тест па сега па? И има многу |
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |