![]() |
|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 115> |
Автор | |||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Не сум барем лицемерен прво да навредувам, а во наредната реченица да посакувам „се најубаво“. Самобендисаност не толку лоша работа, но само ако се има покритие. Во тоа е ризикот кој на некому и не му пречи. Нешто полошо е медиокритетот кој ги линчува оние кои се издвојуваат. Таквите се илустрирани со следното - Ем шуто, ем боде. Патем, многу храбро од твоја страна да даваш претпоставки за мојот евентуален одговор на темава. Изменето од sensei - 28.Септември.2006 во 00:14 |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
![]() |
|||
boli glava ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
||
Onoj sto ja svatil smislata na zivotot se samoubil!
|
|||
![]() |
|||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
||
smislata na zivotot e kako so rekol cicko mi Darvin
DA SE PRODOLZI VRSTATA no nie takva zalosna konstatacija nesakame da ja prifatime pa se trudime dodeka ja prodolzuvame vrstata ( za da opstane) si praime mnogu raboti so nemat vrska so smislata na zivotot pa taka nekogas ni e ubavo a nekogas sranje i to |
|||
![]() |
|||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
||
Па затоа снајдисе па живеј.
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Kolega ja ne se sl*gam so vas,prodolzuvanje na vrstata e samo zivotinski instikt! Ne bi rekol deka toa e smislata na zivot na edno takvo suptilno sustestvo kako sto e covekot ![]() |
|||
![]() |
|||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
||
ne se soglasuvam deka covekot e tolku suptilen, naprotiv sosem prosto sustestvo na sosem prosta planeta, so sosem prosti setila (ograbnichuvachki, pritoa) i bas dobro sto nekogas doslo do prasanjeto "zosto" pa da se zanimava vo inaku sosem prostiot zivot sto go zivee
|
|||
![]() |
|||
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
||
i bas dobro sto nekogas doslo do prasanjeto "zosto" pa da se zanimava vo inaku sosem prostiot zivot sto go zivee
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
......
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
ako vie go dozivuvate svetot kako prost toa e za vas taka, no toa ne znaci deka site taka go dozivuvaat!
|
|||
![]() |
|||
samanta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
||
budalite filozofiraat, pametnite ziveat...
![]() |
|||
![]() |
|||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
||
ова беше длабоко. ![]() |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
![]() |
|||
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
||
Tolku dlaboko sto se davam u komentarov,ili istiot me davi,seedno
![]() |
|||
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
||
Da ja postigneme celta. Da go stigneme Bog
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
smislata na....................e da ne se postavuvaat glupavi prashanja!,....toa e smislata!
![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |