|
ВЕЛИГДЕН-Радост и верба во животот |
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Автор | |||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дефинитивно се сложувам со Рушка. Мене пак ми беше некако хмм...не знам како да кажам...смешно и жално истовремено на работа кога колешкине ми велеа секој Божји ден уште постиш? леле колку ми газеа по некад на живец..ама само со да им одговарав...секој ден тоа па тоа...не знаат ни постот колку трае.
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Драга многу е тешко кога имаш луѓе кои не се свесни за Бога, во твоја близина....
Постот сам по себе си носи физичка тежина, но духовна благосостојба....... Самото твое истрајување во него, е доволен одговор на нивното исмејување! ти заврши филмот! Изменето од Aisha - 25.Април.2008 во 23:30 |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе гледате ли вести на А1?
Велат дека во Прилепското село Ропотово било снесено јајце со ликот на Тоше Проески,само што слушнав сега. Баш би сакал коментар на ова. |
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не се познава ништо,очигледно е дека некому многу му работи фантазијата.
|
|||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хм. Не ми личи на ништо, јајце портокалово. Каде видоа лик
Изменето од Aisha - 25.Април.2008 во 23:37 |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Така е Рушка... “Кога постите, не бидете жалосни како лицемерите зашто тие си ги прават лицата мрачни, за да се покажат пред луѓето дека постат. Вистина ви велам, тие ја добиле веќе својата награда“ Матеј 6:16 |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако се загледша подобро има малце налик на сликата што е ставена на поштенската маркица...баш правев споредба.. ама навистина сум скептик морам да признаам |
|||
|
|||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Баш ме интересира како ќе се произнесе МПЦ за ова. |
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас сепак верувам дека Тоше е наш ангел. Верувам во чистината на неговата душа која на некој начин ја доби при искупувањето а тоа го кажа со градењето на Црквата Св. Преображение. Сепак Омер да го продолжиме разговоров во Општо..не оди овде
|
|||
|
|||
Noor4ever
Група Регистриран: 17.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A dali ste sigurni 100% deka e likot na tose tamu, i dali postoi moznost nekoj da manipulira so toa jajca na pr. prethodno so skalpel da go crtel jajceto pa posle go vapcale i eve ti likot na tose
Ne znam ova mnogu mi e cudno |
|||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
DA IZJAVILE NESTO,BAS KAZUVAA NA VESTITE NA A1 VO 19,SAMO NE MI TEKNUVA STO BESE,NESTO KAZALE DEKA TOSE E ANGEL TAKA VO TOJ SMISOL NE SE SEKAVAM BAS.......... |
|||
She sells seashells by the seashore...
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сепак темава не е за Тоше така да назад на темата. Инаку ако се разбираше во вапцување ке видеше и ке приметеше дека не е правено намерно. Иако сум скептик ова се гледа дека не е правено намерно. |
|||
|
|||
Pravoslaven
Сениор Регистриран: 09.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 705 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Честитки по повод денешниот празник, на сите оние кои денес го слават, без разлика дали се од католичката, протестантската или православната деноминација...
Христос воскресе! |
|||
Православен значи правилно да ја славиш верата. А критериумот за правилност е Божјиот Збор - Светото Писмо !
|
|||
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |