IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - BREAKING NEWS......!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

BREAKING NEWS......!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 75>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 4,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
zmejko_zmejko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2008
Локација: Djibouti
Статус: Офлајн
Поени: 242
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 21:11
koga velis " sorabotuvale so sistemot"  , te molam preciziraj za kakva sorabotka stanuva zbor .... dokolku bile verni i primerni gradjani na drzavata vo koja ziveele i vo koja tvorele i rabotele , dali spored tebe toa znaci predavstvo ? i dokolku e predavstvo , kogo izdale i sto ? намигнување
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 21:17
е е е,,,,,многу си прашуваш....подобро е повеке размисли,,,,малку прашувај....

мислам дека сега требаше да се појавуват некакви листчиња ,,незнам што,,,,
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 21:19
znaci , kako vo ednoumieto збунетост ... navistina me zbunuvas ....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 21:21
vo vrska so listicinjata ... toa me buni збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 21:28
ех...сите нас не буни нешто,,,но не грижи се,,,знам дека ти си соработувал во интерес на државата .......не си од оние што ги кодошеле идеолошките неистомисленици....
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 21:30
hahaha ... ova se samo insinuacii no ce preminam preku niv ... od pocit sto si ednostavno , dama .... tuku , ne mi odgovori za kakvi ideoloski mislenici se raboti i za kakva ideologija stanuva zbor ? ..... sepak , citas deka sum zmejko pa uste na kvadrat намигнување
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 21:47
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

Сега дали ке го поделиш моето мислење тоа си е твоја работа,,,друго е да зборуваме за сонови,,,друго е да ја согледаш реалноста....

Јас ти зборувам лично за моето семејство..каде што сите постари членови се школувале,,,,и од нивното искуство произнесувам мислење за тоа дали условите биле мрачни или светлосни ,,,а ти си упорна во твојата заблуда,,,,,,освен .... ...ако не ми збориш за оние кои соработувале со системот....е за нив тогаш не се двоумам дека биле светлосни условите,,,,дури и брилјантни....

П.с ... не знам кај си најде врска меѓу интелектуалци и квази богаташи....па да ги спомнуваш тука,,,,

...drago mi e shto si od semejstvo koe se shkoluvalo... a za moite zabludi ne se sekiraj... i okolu sorabotkata so sitemot... da od taa "sorabotka" ... deneska se zneat plodovite na denacionalizacijata...ama toa ne me pravi ogorcena... zemale... ama drugi vratile... drzavata ne mi e kriva shto se menuvaat opshtestvenite ureduvanja... faktorot covek na odredena pozicija ne me tera da gi mrazam site luge od odredena nacionalnost.... a za moeto naoganje vrska megu intelektualcite i kvazi bogatash*te... pa ti go istakna Ali Ahmeti... a jas samo se potrudiv da dokazam deka ne e toj najdobroto reshenie za dokazuvanje na intelektualniot potencijal na Albancite (shto ne bi rekla za edna Teuta Arifi, Ermina Mehmenti, Selmani i mn. drugi mladi intelektualci) a za starite semejstva koi gi navedov prethodno i da ne diskutiram. Podobro za tebe... da ne go potencirash AA, bidejki i samite Albanci znaat kolku vredi... pa zatoa i po nekoe vreme ke go smestat... vo korpata na zaboravenite... nacionalizmot i pushkite ke stanat minato... ideologijata za "borci za covekovi prava" poveke ne pali ni kaj megunarodnata zaednica... i previshe prava ima... malku ima ispolnuvanja na obvrski... kon maticnata zemja...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 14:46
Те молам,,,не грижи се,,,...Албанците имат едно многу добро својтсво,,,,секого го наградуваат според заслуженото,,,,

Секој си има своја улога ,,, свои обврски,,,, а народот знае прилично добро да ги оцени различните улоги,,,, и (не)исполнетите обврски,,,,
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 16:40
Originally posted by zmejko_zmejko zmejko_zmejko напиша:

vo vrska so listicinjata ... toa me buni збунетост
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 04:24

Те молам,,,не грижи се,,,...Албанците имат едно многу добро својтсво,,,,секого го наградуваат според заслуженото,,,,

Секој си има своја улога ,,, свои обврски,,,, а народот знае прилично добро да ги оцени различните улоги,,,, и (не)исполнетите обврски,,,,

Hmmmmm....Ramus Haradinaj aka Crniot Orel ,kakva uloga ima? Go pratile od Zapad da dovrsi toa sto zapocnal na 17. mart 2004. ...
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 04:52
jas bev ubeden deka AlbanianGirl e makedonka, sega se uveriv deka e navistina albanka, ima jazicni greski
[
e jebiga strani jezik je strani jezik, a materni je materni

vie makedoncite mozebi pravite poveke pravopisni gramaticki greski od nas albancite, ama ne kaj sto gresime nie

zatoa kako vistinski dzentlmen ke i pomagam na mojata sonarodnicka, nema daja ostavam sama da se "bori" protiv site vas  

DZAKI STANA NACIONALIST (preku nok)  голема%20насмевка

Изменето од moira - 28.Април.2008 во 00:32
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 04:56
jas ne znam koj sto zboriili koj sto pisuva, izvestuva, planira itn.
DUI nema da koalicionira so niedna albanska partija.najverojatnoke koaliconira so turcite TDP i so bosnjacite  
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 18:33
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

jas bev ubeden deka AlbanianGirl e makedonka, sega se uveriv deka e navistina albanka, ima jazicni greski

vie makedoncite mozebi pravite poveke pravopisni gramaticki greski od nas albancite, ama ne kaj sto gresime nie

zatoa kako vistinski dzentlmen ke i pomagam na mojata sonarodnicka, nema daja ostavam sama da se "bori" protiv site vas  

DZAKI STANA NACIONALIST голема%20насмевка

си бил убеден дека Албаниан Гирл,,е македонка???

ееее,,,попаметно нешто не си можел да кажеш....

Дудук,,,po cte duhet ty roli i Haradinajt????....nese ka ndonje rol,,,,do presim dhe do ndjejme pasojat,,,mos u bej k*rioz te dish me shume,,,,se e di cthone,,,"k*rioziteti vrau macen"

Изменето од moira - 28.Април.2008 во 00:33
Кон врв
nedopirliviot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliviot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 22:15

Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

zatoa kako vistinski dzentlmen ke i pomagam na mojata sonarodnicka, nema daja ostavam sama da se "bori" protiv site vas

DZAKI STANA NACIONALIST голема%20насмевка

си бил убеден дека Албаниан Гирл,,е македонка???

ееее,,,попаметно нешто не си можел да кажеш....

Дудук,,,po cte duhet ty roli i Haradinajt????....nese ka ndonje rol,,,,do presim dhe do ndjejme pasojat,,,mos u bej k*rioz te dish me shume,,,,se e di cthone,,,"k*rioziteti vrau macen"

Сепак живееш во Македонија.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 75>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.