![]() |
|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 138> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
после ова ... што да се каже ...?
прости мајсторче што не можам да те пофалам. ова е момент кога делото е поголемо од мајсторот. веќе не те гледам тебе - само приказната. како породување: никој не ја гледа мајката, сите се фасцинирани од бебето. Изменето од filmadzijka - 21.Април.2008 во 14:42 |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Ништо, ептен ништо не вели, на децата светот останува...хахахахахаха |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Se mislev,...se mislev...dali da napisham neshto-reshiv nema,i onaka gi dadov komentarite predvreme.No posle postot na filmadzijka,navistina
nema da kazam nishto-taa kaza se shto treba ![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Филмаџијката е филмски брза...хахаха
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne mozam da delam nikakov komentar od ednostavna pricina sto umesnosta na majstorce se podrazbirala otsekogas...bi me iznenadilo da napise nesto loso i nestilizirano, a vaka ne...
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
A ti si...majstorski dobar
ete,pak kazav,abe nemozam da molcham... ![]() |
|
![]() |
|
ЗБУНЕТ, ДРУГАРЧЕ, ЌЕ МЕ РАСПЛАЧЕШ... КОГА ЌЕ ОДИМЕ НА ПИВО, ОСТАЈ ЈА УМЕТНОСТА?
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
МОЛЧЕЊЕТО Е ЗЛАТО, А ЗЛАТОТО Е ПРОКЛЕТО ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Е, ЗА ОВА, НА МОЈА СМЕТКА ЌЕ БИДЕ! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ај
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
А ЈАС НА СИТЕ ВИ БЛАГОДАРАМ ЗА МАГИЈАТА ШТО МИ ЈА ДАДОВТЕ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Mastorce drugarce, jas mislam treba da gi zasucis rakavite i da napises eden "vojna i mir"
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
TA NE SUM DO TAMU LUD, KAKO ONOJ TOLSTOJ...
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |