|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 126127128129130 295> |
Автор | |||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Пагане, имаш обележано во постот со црвено, нешто што досега го негираше.
Треба да нацртам? Изменето од Анастеа - 09.Септември.2009 во 15:52 |
|||||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
многу маленка , сликата, бе |
|||||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
...epaaaa....neke pogolema..
sum zaboravil kako bese..
|
|||||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
ajde...paganche...u napad...odozdola...pa preku....
|
|||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Но , ние си зборуваме за Национални празници, а не за потенциjата да
бидеш уапсен. Правно ,бе и законово, оти на мене не ми е неработен ден
Рамазанот? А ? И тие и jас сме бугарски државjани?
Оти ? каде виде самонегиране? Изменето од pagane - 09.Септември.2009 во 15:54 |
|||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Извини за фонтот, морам вака |
|||||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Посто е истиот...каде виде самонегиране, Анастеа? Изменето од pagane - 09.Септември.2009 во 15:56 |
|||||||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Воопшто не ме интересира кое државјанство го имаш. Затоа што ти на ПОПИС, а не ВО ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ, си се изјаснила дека си припадничка на друга вероисповед. Верата во секуларни држави нема толкаво влијание. Ако живеам во Саудиска Арабија, тогаш да, таа ќе биде дел од мојот правен идентитет, или Ватикан. Вие во Бугарија и верата ја сметате за дел од правниот идентитет?! Имате и графа за вера во личната карта?! |
|||||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Не, немаме графа за вероисповедта.
Питам зашто на мене ми е работен ден Рамазанот? И jас и турчинот сме бугарски грагани? Ама несправедливост... |
|||||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
пагане еве ти го постот, не е истиот
|
|||||||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Хрватска да не има во личната карта и националност? Да не има, како што сака да ме убеди паганката и на која вероисповед сум припадник?! |
|||||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Апсолутно истиот е Анастеа, имат бугарско граганство и славjат / а jас не/ Рамазан официално им е неработен ден, на мене не е. зашто ? Нели сме бугарски грагани?
|
|||||||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Дали тебе ти е верата дел од правниот идентитет? Дали воопшто го разбираш поимот идентиет на физичко лице? Дали знаеш од што се состои истиот? |
|||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
нормално дека нема кога е НАЦИОНАЛНА а не ГРАЃАНСКА држава .....
и таму е јасно нагласена улогата на католичката црква во државата .... за разлика од СЕКУЛАРНА и ГРАЃАНСКА држава .....
копренде ........
замисли вака .... ти си албанец по етничко потекло а граѓанин на РМ ... како би реагирал да некој те прогласи за Маледонец против уставно ? а ? м ?
|
|||||||
Внеси реплика | страница <1 126127128129130 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |