![]() |
|
Ваша поезија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 125126127128129 146> |
Автор | |||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bravo............ ![]() Изменето од moira - 14.Февруари.2008 во 03:38 |
|||
![]() |
|||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||
WOW!!!....drugi zborovi nemam ... |
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
АПСУРДНА ПЕСНА
(бесмислено осмислување на смислата) Си врви времето... Врвам и јас - ко нем патник покрај сопствената сенка. Надежта се источила од очите... Мислата се удавила во бескрајот... Сал сонот, опијанет од илузии, се тетерави ко испосник од човек до човек, трошка отфрлена среќа просејќи за други. Си врви времето - врвам и јас крај него... Врвиме двајцата еден крај друг како другари од најраното детство што го заборавиле името на причината што ги скарала. Си врви времето... Врвам и јас со него... Истекуваме заедно едне покрај друг како две реки јабанџивки, без поздрав, без глас, дури не осамне судниот ми час. |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
KE SE SETISH LI NA NAS
Ke se setish li ... ako ti kazam zborovi odamna zaboraveni namerno zaboraveni vo tvoite spomeni ke se setish li ... ako gi zatvorish ochite i za moment se vratish na toa mesto...tajno mesto sto go kriesh ke se setish ... li na usnite angelski kade sto go najde najslatkiot vkus na strasta ke se setish li ... na beganjeto od vremeto i prostorot i magijata na moite zborovi od srce kazani ke se setish li ... ako ti kazam deka sum na najladnoto mesto i znam deka sakam da sum kraj ognot ke se setish li ... ako go slushnesh glasot koj plache vo mene a sepak se smee na glas da...ke se setish i povtorno ke zaboravish... zatoa sto srcata rastat zavitkani vo spomenite... na nekoj nachin zaboravivme na chustvata... denovite prodolzuvaat da minuvaat so brzo tempo... se prashuvam sega koga ne si kraj mene... ke se setish li...oh, dali ke se setish...se prashuvam...na nas. |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Od nespienje vo nebudnost
se do pospana budnost, naivna sreka do prefrigana nesreka |
|||
![]() |
|||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||
кај одеш па сеа?
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||
па помалце
![]() |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
ti licam na tip koj odgovara na tvoi prasanja??????
![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
епа кој е пост тогаш анакин?
|
|||
![]() |
|||
||
ti slobodno prasuvaj si
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
АБЕ ЗБУНЕТ, ТА ПРЕЗБУНЕТ, ГИ РАЗБУДИ СИТЕ ПОЕТСКИ ДУШИ НА ФОРУМОТ И - ЗАСПА. СРАМ ДА ТИ Е, НЕ СИ ДРУГАР!
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 125126127128129 146> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |