![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12551256125712581259 1402> |
Автор | |
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sdk ne se nerviraj
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк,..... и повторно..... тие што најмалце заслужиле...... се казнети......
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
SDK...ova prolet e??
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
sdk....nesto sto go nosam siot zivot otkako te sretnav tebe...se se izmeni ,se propadana.zarem moze da napravi takov nered nekoj koj sto ni maliot prst ne doprel ni del od moeto jas,mozee li da unistis nesto sto ne si sonuval deka moze da e tvoe...eden e sozdatelot i toa e sustinata za koja vredi da se bori samo onoj koj go zasluzuva toa...
sakam da ti kazam me izmacuva temninava... sakam da ti kazam me izmacuva "zvukot" na tisinata... sakam da ti kazam me progonuva duhot koj bespravno se vseli vo mojata dusa... sakam da ti kazam zamini od moevo gnezdo,KUKAVICE..... sakam da ti kazam ne mi treba bespravno nekoj da se vseli onamu kade sto nepripaga..... sakamm da ti kazam odi vo beskrajot.... sakam da ti kazam odi onamu kade sto pripagas.... sakamda ti kazam ova ne tvojot dom... sakam da ti kazam ova ne e tvoeto srce... sakam da ti kazam ova sum Jas moeto jas koe ti kazava se bez da stavi maska za bilo sto.... sakam da ti kazam nikogas ne si slusnal-a laga od mene.... sakam da ti kazam vremeto za masnite i igrite e dalecno minato.. sakam da ti kazam krstosnicata odamna e veke reguulirana... sakam da ti kazam na patot stoi znakot STOP... sakam da ti kazam se sakam da ti kazam ..... PROCITAJ I RAZBERI VEKE EDNAS.... |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк...парфемот ако се потрудам наскоро ќе го имам
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
сдк... си дојдов
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк.....дека ми јаде
ми студи ми се пие кафе најдобро ќе биде да си легнам ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
сдк... на мрзла нешто и се случува
![]() ![]() |
|
![]() |
|
сдк....да ама неможам да откријам што
![]() сакам во еден момент се па после не сакам ништо сама неможам да си погодам а не па некој друг ![]() |
|
![]() |
|
сдк... ако сама не си помогнеш, не очекувај никој друг да го направи тоа
![]() |
|
![]() |
|
сдк.....
![]() викам...да си погодам не да си помогнам Главниот проблем е дека ми се јаде ама нееееееее |
|
![]() |
|
сдк... јади ако си гладна
![]() |
|
![]() |
|
![]() ама шампита......... како ја мснав |
|
![]() |
|
sdk...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12551256125712581259 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |