![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 122123124125126 240> |
Автор | |
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doneo petao nojevo jaje pred kokoške i kaže:
Dame, nije da vam nešto zameram, ali vidite kako se to radi u inostranstvu |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Rodi se bebe i odma po porođaj vika:
Dajte mi računar sakam da programiram! Gledaat doktorite deka bebevo e epten pametno i mu seckaat pola od mozokot. Koga bebeto ke se osvesti vika: Dajte mi digitron treba da presmetam nešto! Gledaat doktorite deka bebeto e uste mnogu pametno i ke mu ja otstranat i vtorata polovina na mozokot. Koga bebeto ke se osvesti ke rece: Što e, što me gledate, ‘ajde vadete gi ličnite karti! |
|
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Зошто циган кога јаде бурек му е откопчан дуќанот? - За мувите да не му се збираат на бурекот.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Зошто малата мува плаче? - Затоа што мајка и јади гомна!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Си биле зоофил, пироман, садист и мазохист и покрај нив поминала мачка.
Зоофилот рекол: Ај да ја ебеме! Пироманот рекол: Не бе, ај да ја палиме. Садистот рекол: Абе не, да ја мачиме! Мазохистот рекол: ...мјау? |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Porodica iz jedne Africke zemlje u razvoju, prvi put se nasla u robnoj kuci jedne Evropske prestonice. I dok je majka kupovala na jednom zenskom odjeljenju, otac i sincic stoje pored jednih dvokrilnih metalnih vrata koja se sama otvaraju a onda se iza njih pojavljuje mala kabina.
- Sta je ovo tata?- pita malisan, - Nemam pojma! To nikada u zivotu nisam video! U tom trenutku jedna stara gospodja, smezuranog lica i sa primjetnom grbom na ledjima, ulazi u lift. Vrata se zatvaraju i otac i sin gledaju u lampicu koja se upalila odmah iznad vrata a svetleci brojevi su se ravnomjerno mijenjali: 5, 6, 7, 8, 9, 10... a onda poslije krace pauze brojevi u nizu su poceli smanjivati - 10, 9, 8, 7, 6, 5... dok se na kraju pred njima nisu ponovo otvorila vrata, a iz kabine je izasla fantasticno zanosna plavusa, kao da je Bog stvorio za sebe. Zabezeknuti otac brzo dade uputstvo sinu. - Idi brzo nadji majku i odmah je dovedi ovde ! |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Putnik u balonu sa vrućim zrakom je izgubio orijentaciju. Spustio je balon niže i ugledao jednu ženu na tlu.
Spustio se još niže i pozvao ženu: - "Oprostite, možete li mi pomoći? Obećao sam jednom prijatelju da ću se naći sa njim, ali ne znam gdje se nalazim." Žena mu odgovara: - "Nalazite se u balonu, otprilike 10 met. iznad zemlje, 49 stupnjeva 28 minuta i 11 sekundi širine, te 8 stupnjeva, 28 minuta i 58 sekundi dužine." - "Vi ste sigurno inženjerka" - kaže čovjek u balonu. - "Jesam", potvrdi žena, "ali kako to znate?" - "Pa, sve što ste mi rekli je tehnički korektno, ali ja nemam pojma što da radim sa tim informacijama, a činjenica je da još uvijek ne znam gdje sam. Otvoreno govoreći, niste mi bili od prevelike pomoći, samo ste mi produžili putovanje." Žena mu na to odgovori: "Vi sigurno radite u menadžmentu !" "Da", odgovara čovjek iz balona "ali kako to Vi znate?" "Tja", odgovara žena "niti znate gdje ste, niti kuda idete. Dospjeli ste na visoku poziciju prije svega pomoću velikog napuhavanja. Dali ste obećanje prijatelju, a da nemate pojma kako ćete ga održati, a očekujete od ljudi ispod vas da riješe vaš problem. Činjenica je da ste sada u istoj izgubljenoj poziciji kao i prije našeg susreta, ali sada nekako ispadne kao da sam ja kriva za to!" |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
Povredio Crnogorac nogu i otisao kod lekara...
Lekar:"Ne vredi, polomljena je, moracete da stavite gips." A Crnogorac:"Cuj, jado gips!?! Mermer!" |
|
|
|
![]() |
|
- Што е 6.9? - Поза 69 со полувреме.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Некоја жена имала страстна афера со инспектор за контрола на куќни штетници. И додека тие една вечер се забавувале, на врата заѕвонил мажот на госпоѓата. Оваа набрзина го пикнала инспекторот, пиштол гол, во плакар и му рекла да седи таму и збор да не испушта. Си влегол мажот дома, ама му станало нешто сомнително, па почнал да го пребарува станот. Кога го отворил плакарот и видел гол човек му викнал: - Кој си бе ти? - Јас сум инспектор од "Домашна чистота". Дојдов да испитам случај со појава на молци во зградава. - А кај ти е облеката??? Инспекторов се погледнува, па извикува: - Ах тие мали копилиња!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Обама дошол на посета во Македонија за време на инагурацијата на новиот претседател Ѓорге Иванов, и како што е редот Ѓорге го однел на прошетка низ Скопје, се шетале... - Kај нас во Америка, кога ќе видиме некој човек како моча на улица го убиваме... |
|
|
|
![]() |
|
Pita Fata Muju:
- Mujo, šta je to situacija? - Recimo, ti kažeš da ideš na nedelju dana kod majke, a vratiš se kroz tri dana i zatekneš mene sa drugom ženskom u krevetu- to ti je situacija. - To je, znači, isto kao kad bi ti rekao da ideš na pecanje na ceo dan, a vratiš se kroz nekoliko sati i zatekneš mene i Hasu u krevetu ? - Ne, Fato, nemoj da mešaš situaciju sa batinama. |
|
|
|
![]() |
|
ZENE SU RODJENI VOZACI:
PRVO TE UPALE, ZATIM TE VOZAJU , PA TE ZGAZE I NA KRAJU ZAOBILAZE . |
|
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
dooobra zabava.....
Eden tip se "tutkal" na ubava zena pofesorka po veronauka....... taa se soglasila vecer da izlezat...... koga izlegle tipot i" predlozil da odat negde na pienje..... - Neeee, blagodaram , posle sto ke im kazam na svoite ucenici po veronauka!!! tipot i predlozil da sednat i da ispusat edna cigara..... -Neeee, blagodaram , toa nikako ,kako posle ke im objasnam na ucencite!!! Setajki taka , tipot zdogledal hotel , pa pomislil..... i onaka nisto ne gubel..... -Sakas da namineme vo hotelska soba?? -Aaaaaa , mozeeeee !! odgovorila profesorkata.... Sokiran tipot ja prasal: -Ccccccekaj, nnnnne mi e jasno??? pa sto ke im kazes posle na ucenicite..... A ona ladnokrvno: - Tokmu toa sto sekogas im kazuvam... NE MORATE DA PIETE I PUSITE ZA SUPER DA SE ZABAVUVATE !! ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 122123124125126 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |