![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12201221122212231224 1402> |
Автор | |
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LELE SE NERVIRAM EDEN MNOGU INTERESEN KLIP TRGNALE OD YOU TUBE
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк.....сака да одиме по бутициве да си купела нешто
![]() ![]() кај го најде времево за шетење ![]() |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Сакам да кажам што се нема човек да прочита овде, колку само, бистри интелекти сме имале...!!! ![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...mnogu kandidati se "liznaa" na snegov pred Mladenci..
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
сдк кај си мореееееееееее
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
cekam nekoi da me izberat....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сдк...колку ли е мизерна човечката беда
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk ako e psihicka...epten e mizerna mila
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сдк... има беда која ни водата не ја пери
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk ima beda koja e genetski nasledena od roditelite i za koja moze osteta da baraat od niv ....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдк...стара мудрост вели...Не треба сам да се сакаш...туку господ да те сака
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sdk ja te sakam mamamd
![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдк.. Блу пази со изливите на нежности
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sdk ako mene ne me znaat veke ne znam kogo znaat..patem i tolku mi cue
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12201221122212231224 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |