IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 120121122123124 277>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 15:43

ovoj,...zasluzil ,..vechen ban!..да..i toa smesta!

...kako samo se osmeluva da go valka forumov so vakvi insinuacii ?!изненадување

i toa ,..stopati ednopodrugo goi poftoruva!

намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 15:49
Originally posted by brza brza напиша:

ovoj,...zasluzil ,..vechen ban!..да..i toa smesta!...kako samo se osmeluva da go valka forumov so vakvi insinuacii ?!изненадувањеi toa ,..stopati ednopodrugo goi poftoruva!намигнување

Е, цар си Брза, сега се згазив... Јас се трудам стручно лингвистички аспект да инфилтрирам во постот... да нема забуни... ова со расчленувањето беше индукција или дедукција...??? Тотално се помешав сега...

Изменето од LiDivio - 12.Јули.2010 во 15:50
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2010 во 18:06
коментарот на газела за репутацијата и за испитувањето на другите газење%20од%20смеење

кој каде зошто кога како колку + и колку - и на колку време и дали онлајн и дали офлајн смеење

п.с. газелче па нели ние имаме хакери на форумот шо си мислеше ти голема%20насмевка

gazela
Сениор
Сениор
Лик
Se e ok- uzivaj
Регистриран: 12.Март.2010 Онлајн статус: Онлајн
Пораки: 1037
репутација: 78

Цитирај gazela Одговорbullet Испратена: Денес во 17:56
ne mi se veruva ejизненадување gi ispitale site mozni opcii: koj ,kako, koga moze ,koga  nemoze, stiskaj -ne stiskaj, plus ,minus nati go , daj mi go ....
Anarchy даepten mi e maka ama priznavam deka sega sme istomislenici голема%20насмевка
Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje.

Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2010 во 23:46
Originally posted by Џо Џо напиша:

Ама Австралија некако изолирано се чини , и како што слушнав од другар ми тамо владеел криминал особено во Сиднеј и Мелбурн...
Џо, ти да не си граѓанин на Норвешка?

Изменето од LiDivio - 14.Јули.2010 во 00:10
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2010 во 18:12
ќе го возим децата ќе го возим...... на педеринка газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2010 во 18:31
Image
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2010 во 21:46
PISMO DO VOJNICI DRUGAR

Драги Мирославе,
Одамна се нисмо видели и чули, оти не ми шаљеш поруки или не се јавиш на мобиљнога кад ти титкам. Арен ли си? Шта правиш у животу? Оште ли си са Слаѓаном? Ја сам ти пошаљио пораку да ќу дочи у Београду али ти најверојатние ни си је прочитуо...

Ја сам кинисао са возом и стигао сам у 6 сабајле. Баш кад сам се симнуо из воза истурила се киша и утоп ми направила чевле и сако. Хтео сам да ти се јавим али није ми било ујгун јер сам сефте дошао у Београду и мислио сам да си ми нешто наапан. Имао сам нека работа да завршим али није ништа испаднуло, да не ти расправљам сад о томе, да не те замарам, расправачу ти други пут.

Београд је ногу леп и велик град али нисам очекивао толико гужву, па стра ме фануло да поминем једну улицу и једна кола ме ѕмнула, за мало да ме согазила. Кад сам се враќао назад закаснио сам и испуштио сам воз, и тргнуо са реисом. Ако некада пожелиш да доѓеш код мене само титни и ондак ја ќу ти заѕвонити и ќу те пречекати, јер нисмо јабанџије да ти ибам мајката.

Прими пуно поздрава од твог војничког другара из Кавадарца, Tracy Flowera.

П.С. Текнује ли ти кад су те ранили у руку три дана си кукао, а Звонимир погодили су га у глави и А ни е рекао веќ дваесет година.

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2010 во 20:23
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2010 во 20:49

Оди девојка во женски тоалет,

го вади мобилниот се гледа во огледало и размислува:

ДА СЕ СЛИКАМ за на ФЕЈБУК или да се серам? :)

газење%20од%20смеење

Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2010 во 21:04
Се муваат директорот и секретарката под биро.
- Директоре, го ставивте ли?
- Да, да!
- Лелееее колкав ви е, директоре!

газење%20од%20смеење
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 00:19
хахахахаха
идам на мотика.ком и гледам вицов...
ме расплаче и ме насмеа во исто време...
смеењеплачење

Си бил некој бик по име Џо ташако.. арно ама имало некоја крава во соседното село заградена со ограда и никој бик не можел да отиде при неа. Се викала Каролина недостапната...

Џо ташако се изнервирал и оди таму се залетал силно и ја прескокнал оградата,

оди да се запознае со Каролина недостапната, стигнува до неа и Каролина му вика:

толку време сум заградена и никој не успеал да ме има до сега и ти си првиот што стигна до мене  и за тебе сум само Каролина ..

а Џо ташако вика : јас сум Џо ташако ама сега викај ме само џо..

ташаците ми останаја на оградата :)

-This is soo me...тага

изненадување
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 18:44
Што е мажот за жената?

-банкомат со вибратор.
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 19:57
Блажо заминал во некоја Исламска земја. Шетајќи се така забележал некоја убава жена и ја фатил за газ...

...(мислејќи дека се наоѓа во Неготино) ;). Жената го пријавила во полиција. Полицајците го однеле кај Калифот и овој кога слушнал што направил рекол:

- Донесете го Јусуф.
Доаѓа Јусуф...висок 2.5 метри, тежок 200 кила, должина на полов орган метро и дваесет...
Калифот: Јусуфе, овој да го е*иш, и тоа здраво!
Блажо почнал да лелека: како ли ќе се појавам дома пред фамилијата, лелелееее подобро да ме убијат него ли ... во тој момент полицајците донеле друг човек.
Калифот: Што направи овој?
Полицаецот: Крадеше по шеталиштето!
Калифот: Добро, Јусуф земи го и него и пресечи му ги двете раце!
Јусоф го ставил под мишка и другиот кога ете ти уште еден пациент
Калифот: Што е проблемот со него?
Полицаецот: Овој го пцуеше Алах.
Калифот: Јусуф, земи го и него и пресечи му ги и нозете и рацете
Јусуф го земал и него кога во тој момент уште еден...
Калифот: Аман, што направи овој?
Полицаецот: Ги заклал своите синови.
Калифот: Јусуф него пресечи му ги раците, нозете и главата.
Јусуф ги земал сите четворица и заминал во неговата просторија, во тој момент Блажо го прашал:
Јусуфеее, да не не помешаш, мене треба да ме е*еш!

газење%20од%20смеење
газење%20од%20смеење

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2010 во 11:49
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 120121122123124 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.