![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12171218121912201221 1402> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas sekoe utro moram da bidam budna vo 8, najdocna 8.30, zatoa sto najdocna do 9 i 30 moram da se pojavam na rabota ![]() ![]() Изменето од moira - 15.Јануари.2008 во 17:27 |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Сакам да кажам дека Djaki е во право
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
sakam da kazam deka najgolemite kukavici glumat junaci vo forumov
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сакам да кажам... не не сакам да ја прашам моира... како успеа да си легнеш во 5,... и да бидеш будна пред пладне ??
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ok dobro utro i na tebe
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Sakam da im kazam na IQ i Caci DOBRO UTRO I OTIDOV JAS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sakam da kazam deka ke ni nedostasuvas ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
sakam da kazam : jade mi se!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
САКАМ ДА КАЖАМ МНОГУ РАБОТИ АМА ЌЕ ПОЧЕКАМ ДА ОТВОРАТ ТЕМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
dali e mozno da mi e olku dosadno........
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
ZASTO............TESKO TEBE???????
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ТЕШКО МЕНЕ!!!
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
sakam da kazam deka super e ovde na forumov posle tolku vreme............... malku relaksacija..............mi nedostasuvavte site ovde..........
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Sakam da kazam....MI SE SPIE....
![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12171218121912201221 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |