![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12141215121612171218 1402> |
Автор | |
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sdk konecno se upisav na italijanski..
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
SDK..sto mi trebase da se selam
![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk i ja redovno go vikam toa doma....smaceno mi e od maliot televizor u mojata soba a na golemiot samo vesti se gledat
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
sdk ic ne mi e gajle ...............
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
sdk...otvoren ti e prozorot mozes da plukas slobodno
Изменето од *moon* - 18.Март.2009 во 22:37 |
|
|
|
![]() |
|
sdk.nane
|
|
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Сдк више не спијам преку ден
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
- Вие сте индивидуалци!!!
- Ние сме индивидуалци!!! - Вие сте различни!!! - Ние сме различни!!! - Јас не сум. |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк........ко упањач сум
се палам за секунда ![]() и тоа за гупости ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......mnogu si ja sakam neonkata moja
![]() .p.s.....da nema zabuni .sega ke se javi koja e ![]() Изменето од marija1000 - 18.Март.2009 во 23:59 |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
blokirana5 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
... starterot srcka ne mi cini..hahaha.... a ti ne si svesna kolku te sakam...TE OBOZAVAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....majstor ,srcka ,samo majstor za starterot
![]() ........
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
можеби замина .....без да ми кажеш нешто што требаше да го знам?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк...не ми се спие,а нема што да правам
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12141215121612171218 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |