IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12111212121312141215 1402>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 07:42
sdk za malce ke gi fatese...kako ne ja fati u pm..
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 10:15
СДК ... ЌЕ
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 13:54
sdk...lazna trevogaхи,%20хи...
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 14:49
sdk dosta e za denes caoголемо%20гушкање
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 15:00
сдк....ај да се фатам за работа
Кон врв
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 15:27
Originally posted by sunshine_baby sunshine_baby напиша:

И влегов у макази!Кучка!А мажите се многу фини!
Идеме јас и малиот мој у рамстор после напорниот шопинг,место ни за лек!И гледам јас едни дечки стануваат и дискретно застанувам до нивната маса и чекам да станат и тааап од нигде-никаде една цуцка си ја става ташната на столчето и мавта по дечко и!МОЛАМ?!И тоа помина во меѓупросторот мерен у милимикрони меѓу мене и масата!Ма ајде ти се молам,извини цуцо нема да може вака!Тап мојата ташна на МОЈАТА маса *извини девојко зафатено е,од прееска си го чекам местово и бога му арно го изначекав*!И почнува да ми зборува као и тие чекале и као нема да стане откако дрско ми го УКРАДЕ МЕСТОТО!Мила не се расправа,удобно се сместив и шмекерски со главата му дадов знак на момаков мој да си седне,као нема гајле маче со мене си,средив работа!Арно ама оваа упорна мамата,не сака да стане и тропа,јас не се расправам си седам.Е сега нејзиниов фраер стои збунет и и вика ајде ќе најдеме друго место,мојов момак исто као него *ајде остај ги,ќе се снајдеме ние*,а знам што мисли *ќе ти ја искршам глаата,ме срамиш,не ми прај скандали*,оваа урла,јас си седам!И ПОБЕДИВ!ДА,ДА ПОБЕДИВ!За награда добив ташна иако убаво го испразнив денес и плус ми рече *Браво бе Мила,секогаш сум знаел дека си борбена*,не ми јадеше бурек дека сум инает за прв пат!ЧЕСТИТАЈТЕ МИ!!!!

П.С.Може и никој да не ме прочита,ама јас премногу сум возбудена за мојата победа и цел ден се чувствувам победнички и морав да си се пофалам!

голема%20насмевкаTi cestitam!!!роза
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 21:30
SDK...NESTO MI LICI NA ZATISJE PRED BURAгрицкање%20нокти
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 10:53
сдк

почна снег да врнезбунетостизненадувањетага
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 11:06
kako be fiks vrna sneg
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 12:12
..sdk.....dobar denголемо%20гушкање
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 12:43
сдк конечно ја завршив дипломската
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 12:46
E SREKNO TOGAS OUST
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 12:46
...ja najdov iglata sto ja izgubiv vcera
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 12:47
KADE MOR JA NAJDE?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12111212121312141215 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,641 секунди.