![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12071208120912101211 1402> |
Автор | |
centurion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakam i jas da kazam nesto pametno..ama blokiran sum..polna glata ravenki..nisto ne mi
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
...sdk........dobar den......
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк......ќе вежбам
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
dojdi i da zamini me nekade
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
уживајте во саботната вечер(а)
![]() |
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
И влегов у макази!Кучка!А мажите се многу фини!
Идеме јас и малиот мој у рамстор после напорниот шопинг,место ни за лек!И гледам јас едни дечки стануваат и дискретно застанувам до нивната маса и чекам да станат и тааап од нигде-никаде една цуцка си ја става ташната на столчето и мавта по дечко и!МОЛАМ?!И тоа помина во меѓупросторот мерен у милимикрони меѓу мене и масата!Ма ајде ти се молам,извини цуцо нема да може вака!Тап мојата ташна на МОЈАТА маса *извини девојко зафатено е,од прееска си го чекам местово и бога му арно го изначекав*!И почнува да ми зборува као и тие чекале и као нема да стане откако дрско ми го УКРАДЕ МЕСТОТО!Мила не се расправа,удобно се сместив и шмекерски со главата му дадов знак на момаков мој да си седне,као нема гајле маче со мене си,средив работа!Арно ама оваа упорна мамата,не сака да стане и тропа,јас не се расправам си седам.Е сега нејзиниов фраер стои збунет и и вика ајде ќе најдеме друго место,мојов момак исто као него *ајде остај ги,ќе се снајдеме ние*,а знам што мисли *ќе ти ја искршам глаата,ме срамиш,не ми прај скандали*,оваа урла,јас си седам!И ПОБЕДИВ!ДА,ДА ПОБЕДИВ!За награда добив ташна иако убаво го испразнив денес и плус ми рече *Браво бе Мила,секогаш сум знаел дека си борбена*,не ми јадеше бурек дека сум инает за прв пат!ЧЕСТИТАЈТЕ МИ!!!! ![]() П.С.Може и никој да не ме прочита,ама јас премногу сум возбудена за мојата победа и цел ден се чувствувам победнички и морав да си се пофалам! ![]() Изменето од sunshine_baby - 14.Март.2009 во 23:26 |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Која е наградата?
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
SDK
Deka sega idam od siroksokak ![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
сдк Топло е бе?Има луѓе?
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
sdk posle se i ne e voopsto vazno sto i da e ke dojde nekogas dobro nekogas loso ...... pa i najlosoto nikoj nema pravo nikomu da mu predviduva i predskazuva a najmalku da baksuzira...zamisili si zamisili si samo dali nekomu ili mene mi e bitno i znacajno toa sto mi go kazuvas.Definitivno ne i za zoran i za goran i za boban i za bilo koj ili toj nekoj toa e zivot necij zivot kakov i da e sopstven i samo moj za koj nema nikoj pravo da navleguva tolku mnogu....PPRMNOGU e G_NE x....tvojeto izlaganje mi e nevaznoooooooooooooooooooooooo
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
koga ke pomine i posledniot voz ne ti preostanuva nisto drugo osven da go sledas so pogledot onoj sto te odminal
|
|
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк,..... е нема веќе цинцири минцири......
![]() два остри камења не мелат жито...... ![]() добра ноќ..... |
|
![]() |
|
sdk...sobata na kuku leleto
|
|
|
|
![]() |
|
sdk samo kade bese do sega da ne se vrati docna
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12071208120912101211 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |