IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12071208120912101211 1402>
Автор
Порака
centurion Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2009
Статус: Офлајн
Поени: 386
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај centurion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 12:22
sakam i jas da kazam nesto pametno..ama blokiran sum..polna glata ravenki..nisto ne mi teknuva..
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 13:44
...sdk........dobar den......големо%20гушкање
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 15:08
сдк......ќе вежбам
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 18:02
dojdi i da zamini me nekade
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 20:43
уживајте во саботната вечер(а)

Кон врв
sunshine_baby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 20.Јануари.2009
Поени: 256
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sunshine_baby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 23:25
И влегов у макази!Кучка!А мажите се многу фини!
Идеме јас и малиот мој у рамстор после напорниот шопинг,место ни за лек!И гледам јас едни дечки стануваат и дискретно застанувам до нивната маса и чекам да станат и тааап од нигде-никаде една цуцка си ја става ташната на столчето и мавта по дечко и!МОЛАМ?!И тоа помина во меѓупросторот мерен у милимикрони меѓу мене и масата!Ма ајде ти се молам,извини цуцо нема да може вака!Тап мојата ташна на МОЈАТА маса *извини девојко зафатено е,од прееска си го чекам местово и бога му арно го изначекав*!И почнува да ми зборува као и тие чекале и као нема да стане откако дрско ми го УКРАДЕ МЕСТОТО!Мила не се расправа,удобно се сместив и шмекерски со главата му дадов знак на момаков мој да си седне,као нема гајле маче со мене си,средив работа!Арно ама оваа упорна мамата,не сака да стане и тропа,јас не се расправам си седам.Е сега нејзиниов фраер стои збунет и и вика ајде ќе најдеме друго место,мојов момак исто као него *ајде остај ги,ќе се снајдеме ние*,а знам што мисли *ќе ти ја искршам глаата,ме срамиш,не ми прај скандали*,оваа урла,јас си седам!И ПОБЕДИВ!ДА,ДА ПОБЕДИВ!За награда добив ташна иако убаво го испразнив денес и плус ми рече *Браво бе Мила,секогаш сум знаел дека си борбена*,не ми јадеше бурек дека сум инает за прв пат!ЧЕСТИТАЈТЕ МИ!!!!

П.С.Може и никој да не ме прочита,ама јас премногу сум возбудена за мојата победа и цел ден се чувствувам победнички и морав да си се пофалам!

Изменето од sunshine_baby - 14.Март.2009 во 23:26
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 23:33
Која е наградата?
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 23:34
SDK
Deka sega idam od siroksokak
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 23:36
сдк Топло е бе?Има луѓе?
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 23:37
sdk posle se i ne e voopsto vazno sto i da e ke dojde nekogas dobro nekogas loso ...... pa i najlosoto nikoj nema pravo nikomu da mu predviduva i predskazuva a najmalku da baksuzira...zamisili si zamisili si samo dali nekomu ili mene mi e bitno i znacajno toa sto mi go kazuvas.Definitivno ne i za zoran i za goran i za boban i za bilo koj ili toj nekoj toa e zivot necij zivot kakov i da e sopstven i samo moj za koj nema nikoj pravo da navleguva tolku mnogu....PPRMNOGU e G_NE x....tvojeto izlaganje mi e nevaznoooooooooooooooooooooooo
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 23:56
koga ke pomine i posledniot voz ne ti preostanuva nisto drugo osven da go sledas so pogledot onoj sto te odminal
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 00:36
сдк,..... е нема веќе цинцири минцири...... не%20зборувам

два остри камења не мелат жито...... воздивнување

добра ноќ.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 00:40
sdk...sobata na kuku leleto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 01:46
sdk samo kade bese do sega da ne se vrati docna
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12071208120912101211 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,813 секунди.