IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ВЕРСКИ ВЕСТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВЕРСКИ ВЕСТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 86>
Автор
Порака
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 11:30
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

и панталоните ги носат до глуждови завратени, никако да им ја допрат земјата...

да не се рибари? Или стари рокери? LOLLOLLOL
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 11:33
сте приметили ли?
не не се шегувам навистина тие се со карактеристичен изглед и гардероба, на два - тројца сопругите им се целосно покриени дури и лицето....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 11:37
ги имам видено... еднаш дури ми се случи ептен непријатна случка (не во македонија туку во една арапска земја) случајно во продавница бев, и случајно удрив некого позади мене, и се вртам да кажам Пардон, извини или слично... Кога што ќе видам! Од горе до доле забулена... Ај тоа, не го не знаеш на кај гледа, и дали да и кажам извини, или можда ми е свртена со грб!???? Замисли која дилема!

На крај сфатив дека мора да гледаш по кондурите, да знаеш на кај е свртена... LOLLOLLOLLOL

Жива вистина!
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 11:57
Zar kaj nas vo Makedonija ima takviConfusedJas i pokrieni so shamija mnogu retko gledam...samo ako pominam od leva strana na VardarConfused
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 12:02
Originally posted by аџија аџија напиша:

ги имам видено... еднаш дури ми се случи ептен непријатна случка (не во македонија туку во една арапска земја) случајно во продавница бев, и случајно удрив некого позади мене, и се вртам да кажам Пардон, извини или слично... Кога што ќе видам! Од горе до доле забулена... Ај тоа, не го не знаеш на кај гледа, и дали да и кажам извини, или можда ми е свртена со грб!???? Замисли која дилема!

На крај сфатив дека мора да гледаш по кондурите, да знаеш на кај е свртена... LOLLOLLOLLOL

Жива вистина!

ако читаш убаво белег ќе видиш дека не реков дека ова се има случено овде во македонија... Иако, мора да признаам имам еднаш видено и тука... Ама не знам дали беше „домашна“ или „увозна“...

Пис енд лав...
Кон врв
чаир Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Поени: 950
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај чаир Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 13:32

Аџија ако сакаш да видиш и во македонија прошетај низ чаир ке се изнагледаш посебо тука кај Јаја Паша, забрадени во црнило ко да им умрел брат ни очите не можеш да им ги видиш.

Ама тоа е зошто се домаќини па штедат на сапун, и на шампон WinkWink
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 13:41
pa,da vidish i pametno im e toa,...a,ne da sedish pred ogledalo i so saati da probuvash shto da oblechesh,....vaka i nishto ne morash,...samo charshav i ,....shetash,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 13:45
тоа што се покриваат, е ок, како викаат покриен ‘г‘ никој не го закача
штом така налага верата, нека бидат доследни....
Кон врв
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 14:11
aj bash e interesno, pojava se ako ne drugo....
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 16:38

Жива вистина!

ако читаш убаво белег ќе видиш дека не реков дека ова се има случено овде во македонија... Иако, мора да признаам имам еднаш видено и тука... Ама не знам дали беше „домашна“ или „увозна“...

Пис енд лав...

Prashanjeto beshe za Acelera...neznam samo dali vo Mak.gi videla ili nekade vo stranstvoSmile
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 17:18
во комшии, белег кај мене...во македонија
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2007 во 10:59
Вера и правда
Германска судијка за разводи, одлучила дека мажот има право да ја тепа и малтретира својата жена бидејќи и двајцата биле муслимани а таа пракса била дозволена според к*ранот.

Преплашената 26-годишна мајка на две деца, поднела барање за експресен развод, откако нејзиниот маж ја тепал и се заканил дека ќе ја убие.

Судијката го отфрлил нејзиното барање, цитирајќи еден контроверзен стих од к*ранот, кој според некои значи дека мажот може да ја тепа својата жена доколку таа се однесува на "нечист" начин.

"Бидејќи и двајцата потекнуваат од Мароко, станува збор за религиозна работа. Примената на правото на казнување, не ги исполнува критериумите за развод дефинирани според германските закони," изјавила судијката.

Адвокатот на жената порачал дека судијката имала конфликт на интереси, поради што треба да си поднесе оставка.

"Судијката вели дека правото на казнување, значи дека мажот може да ја тепа својата жена. Очигледно дека таа ги осудува како нечесни напорите на мојата клиентка да се адаптира на западниот начин на живот," изјавил адвокатот.

По одбивањето на барањето за развод, судијката била повлечена од случајот.
Кон врв
orto Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 916
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2007 во 11:02

е АЏИ ова ти е на место само-што не остави муслимани на форумов да го прочитаат

Изменето од аџија - 25.Март.2007 во 11:13
(kоран 10, 94)
(аллах рече моамеду) Ako сумљаш у oно што ти oбљављујемо, упитај oне (Жидове и Кршчане) koji Читају Kњигу (БИБЛИЈУ), прије тебе објављену
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2007 во 11:14
кој сака нека чита... кој не, не мора!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 86>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.