|
Брзо возење |
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се надевам дека сама возеше..
Или барем дека си возела од оние формула количките...
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аха, оној бронзениот споменик-формула Не бев сама, ама во Хрватска на автопатите, прави и празни, без жива кола никаде на видик... греота да не ја издуваш колата малку. Малку де, не е тоа ништо |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да си прашам нешто...да не сте другарчиња со Хамилтон? Инаку сакам брзи вожња само под еден услов,друг да ме вози,мене ме фаќа паника над 120 км/ч .
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сме другарчиња ама сигурна сум дека си имаме заедничка темичка. Мене паника може да ме фати и на 30км/ч во градска, ако тргне нешто наопаку Ама тоа само кога сакам да си го качам адреналинот. |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,lazhgoica,, nema shansa ili bilo 100devedesetidevet ili bilo 200kec,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двестакец и плус две од картите што ги памтиме.... |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шефке,намали.
Странски служби има кај нас да не ти стигне казна со слика од изјава на форум. |
|
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |