IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Вежбање
  Активни теми Активни теми RSS - Вeжбате ли барем нешто?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вeжбате ли барем нешто?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 17>
Автор
Порака
elen4e-eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 202
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elen4e-eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 22:56
Кога ми дозволува времето возам велосипед... обожавам да возам велосипед со другарката и сега на снег би возела само штета моите пред време ми го складираа велосипедот у гаража Иначе исто трчам на кеј.. и дооооооолги ама ептееееен доооооолги прошетки
Иии стомачни.. склекови... чучњеви... секој ден по дома   
Nobody is perfect.....well I am nobody!
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 23:19
Кошарка вежбам...И фудбал кога ќе ме фркнат будалитеголема%20насмевка
Исто и стомачни знам некогаш да направам...намигнување
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 14:41
naj vezbi mi se...
sklekovi, stomachni, vezhbi od kik box, vezhbi za biceps...
< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 18:15
Засега само јога, и повремено домашен фитнес (по ДВД за вежбање дома од Синди Крафорд), велосипед на кеј кога не е многу ладно.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Gjoroski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 529
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gjoroski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 19:42
Ништо од 20. декември, лани...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 19:52
Само што завршив, 45 минути вежбав со “сауна“ панталони, стомачни, потоа за нозе...Кондицијата ми е на незавидно ниво, малку поинтензивно вежбање и се задишав како фока. тагаЈас незнам како со ваква кондиција ќе појдам во теретана, ќе се посрамотам.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 20:11
Marija imam eden sovet do tebe koj veruvam ke ti koristi okolu kondicijata.

Ova e prilicno jasno za lugjeto koi sakaat da se resat sto pobrzo od masnite jastucinja. Odredete ruta od 400 m i za pocetok samo zagrejte se so brzo odenje. Koga ke stignete do krajot, samo zavrtete se nazad i zapocnete so sprint prvite 100 m (kako da ste pod opsada na besni kucinja ). Koga ke procenite deka se 100 m zad vas, prodolzete so pesacenje do krajot. Ponovete go ova 4 pati , dobro ispotete se, i -pravec doma.

So tek na vreme ke zgolemuvas vremenski ... koga ke osetis deka mozes poveke.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gjoroski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 22:58
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Само што завршив, 45 минути вежбав со “сауна“ панталони, стомачни, потоа за нозе...Кондицијата ми е на незавидно ниво, малку поинтензивно вежбање и се задишав како фока. тагаЈас незнам како со ваква кондиција ќе појдам во теретана, ќе се посрамотам.

Трпение. Постепено како ќе го зголемуваш интензитетот, така ќе добиваш и на кондиција.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 23:06
Се надевам.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gjoroski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 17:32
Па, по една кратка пауза денес повторно во теретана.
Кон врв
deranger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Visokogorska strazha

Регистриран: 22.Октомври.2008
Поени: 1420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deranger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2010 во 14:14
nishto ne vezhbam.....samo lezhamѓавол
Simnat od visokite planini
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2010 во 14:34
Клубов кај мене е-тутма, ефтин е и поради тоа има многу гужва, што не ми се допаѓа.

Па денес ќе појдам на аеробик, да видам ако ми фати око, ако не ќе побарам друг клуб, битно ми е добро да се испотам...

Битно, си го исполнив зборот што си го дадов себеси.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gjoroski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2010 во 15:13
maria_magdalena, цврст карактер си. Каде има тутма да отвориме конк*рентски клуб
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2010 во 20:21
Сепак решив да продолжам во тутматаголема%20насмевка-добредојдов во клуботцрвенеење
Прво искуство-WOW. Дали истото ќе го кажам и утре, задутре-незнам, но дефинитивно продолжувам, тоа ти било здраво потење, а не хоп-цуп.

Ептен ми се бендиса, еве да споделам со вас. Не ги знам справите како се викаат за да ви кажам, но прво идеше загревање на орбитрек, после тоа на некои за нозе, стомак...грб, и на крајот завршив со орбитрек (велосипедот не смеам заради кичмата). Вкупно 1 час.На справите броев што знам 2 сета по 20 на пример за нозе, така.
Е сега да ви кажам, нема баш вака некој стручен тука да ме упати,тоа не ми се допадна, мислам ми покажаа ама еве поубаво да прашам:
-дали да се раководам по часовник, па да речеме по 10 мин на секое?
-или само да си бројам на секоја справа така 2-3 сета по 20 вежби?

Немојте да ми се смеете ве молам, навистина ми е првпат, а не сум млада.црвенеење

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.