|
Вeжбате ли барем нешто? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 17> |
Автор | |
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ми дозволува времето возам велосипед... обожавам да возам велосипед со другарката и сега на снег би возела само штета моите пред време ми го складираа велосипедот у гаража Иначе исто трчам на кеј.. и дооооооолги ама ептееееен доооооолги прошетки
Иии стомачни.. склекови... чучњеви... секој ден по дома |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кошарка вежбам...И фудбал кога ќе ме фркнат будалите
Исто и стомачни знам некогаш да направам... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naj vezbi mi se...
sklekovi, stomachni, vezhbi od kik box, vezhbi za biceps... < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Засега само јога, и повремено домашен фитнес (по ДВД за вежбање дома од Синди Крафорд), велосипед на кеј кога не е многу ладно.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо од 20. декември, лани...
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само што завршив, 45 минути вежбав со “сауна“ панталони, стомачни, потоа за нозе...Кондицијата ми е на незавидно ниво, малку поинтензивно вежбање и се задишав како фока. Јас незнам како со ваква кондиција ќе појдам во теретана, ќе се посрамотам.
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marija imam eden sovet do tebe koj veruvam ke ti koristi okolu kondicijata.
Ova e prilicno jasno za lugjeto koi sakaat da se resat sto pobrzo od masnite jastucinja. Odredete ruta od 400 m i za pocetok samo zagrejte se so brzo odenje. Koga ke stignete do krajot, samo zavrtete se nazad i zapocnete so sprint prvite 100 m (kako da ste pod opsada na besni kucinja ). Koga ke procenite deka se 100 m zad vas, prodolzete so pesacenje do krajot. Ponovete go ova 4 pati , dobro ispotete se, i -pravec doma. So tek na vreme ke zgolemuvas vremenski ... koga ke osetis deka mozes poveke. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпение. Постепено како ќе го зголемуваш интензитетот, така ќе добиваш и на кондиција. |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се надевам.
|
|
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па, по една кратка пауза денес повторно во теретана.
|
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nishto ne vezhbam.....samo lezham
|
|
Simnat od visokite planini
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Клубов кај мене е-тутма, ефтин е и поради тоа има многу гужва, што не ми се допаѓа.
Па денес ќе појдам на аеробик, да видам ако ми фати око, ако не ќе побарам друг клуб, битно ми е добро да се испотам... Битно, си го исполнив зборот што си го дадов себеси. |
|
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maria_magdalena, цврст карактер си. Каде има тутма да отвориме конк*рентски клуб
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сепак решив да продолжам во тутмата-добредојдов во клубот
Прво искуство-WOW. Дали истото ќе го кажам и утре, задутре-незнам, но дефинитивно продолжувам, тоа ти било здраво потење, а не хоп-цуп. Ептен ми се бендиса, еве да споделам со вас. Не ги знам справите како се викаат за да ви кажам, но прво идеше загревање на орбитрек, после тоа на некои за нозе, стомак...грб, и на крајот завршив со орбитрек (велосипедот не смеам заради кичмата). Вкупно 1 час.На справите броев што знам 2 сета по 20 на пример за нозе, така. Е сега да ви кажам, нема баш вака некој стручен тука да ме упати,тоа не ми се допадна, мислам ми покажаа ама еве поубаво да прашам: -дали да се раководам по часовник, па да речеме по 10 мин на секое? -или само да си бројам на секоја справа така 2-3 сета по 20 вежби? Немојте да ми се смеете ве молам, навистина ми е првпат, а не сум млада. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |