|
Охрид треба да се свести |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 26> |
Автор | ||||
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
luge koi sto drzat do sebe
nikogas ne odat vo ohrid tamu odat samo siromastija i tie sto ne mozat da izvadat viza poznavam i ohrigani koi sto na odmor odat vo grcija! |
||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
и секако на интернет најдов уште нешто кое одма ви го пастирам овде
|
||||
|
||||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
HEHE JAS GLEDAM GOLEMA RASPRAVIJA I NEDOLICNO NAVREDUVANJE PA NELI SME MAKEDONCI
A moram da priznaam :) deka ohriganji se tabietlii mnogu pogolemi od skopjani
i vo tie 30 ili 60 dena turisticki duri i samiot gz sto ne go dali ps.ne e4 vazno dali na skopjanec
i toa so 300denari sto dobivas krevet
da delis wc mocki drugi da sobiras ne me zezaj:)
napumpani ceni imate sredete si gi
toa pristanisteto sreca vadat algi ocabalje inace ce se preplavi do gore
plaza bolje ne baraj so pesok zasto ako e so pesok tolku e prljava vodata u pm!!!
taka da ili kaneo plazite novi cisti se ili sveti naum sto mislam e edinstveno ostanato mesto za relaksacija odvoeno so se trpeica samo sto potrebi pogolemi imas i odalecen si od naseleno mesto
hm a za toa kako moze skopjani samo da vi go trujat ezeroto sto lupate po loncite bezvezno kogas samiot sum svedok so sekoja godina pominati po 30setina dena u ohrid deka prljastijata e od vas od bas najstarosedelcite koj vise ne gledaat ubavina tie gledaat gzot da go dadat pa duri i spalnata soba da ja izrentaat sto najvise me nervira!!!!!
spies tamu a da ja rentas
ebate narodot
imate sindromce koga vi steba nesto skopjancinjava srbite i holjanganite vi se super koga ne vi treba sve u ist kos stavate
!!!
nikogas nema da ima turizam ako vaka se prodolzi pogotovo sto ti jas znam 100 denari za lezalka pa normalni li ste bre
u crna gora e edno evro
ohrid 100 denari
i ne se palete deka ovaa godina lom napravivte so turizam jas samo srbi vidov 90 posto od srbite se vo ohrid
posto zasto visa za crna gora ne baraat za grcka ne placaat
ohrida se dojdeni
i super sve e ok ama barem vodic nesto da im se objansni a ne titova vila da ja utinja ili sto ti znam jas
ohridski biser vise nema
bev i po pastramka i taa slabo ja ima istrebena skoro
:)
za sungerot nemam informacija mngu e dlaboko
plasicata e najdobra
predlagam porcija girici i belo vince vo kafancinjata na kaneo
pozdrav ohriganji se gledame na 28 pak
ps.za tie sto serat po ohridot hartija u wc solja ne odma se zatnuva :P)
slaba kanalizacija potocno mali cevki i solmnitelno mi emene kako se procistuva taa voda
sve mi ide na pamet deka ide sve ova v enzero
Изменето од plamenko - 19.Август.2007 во 03:22 |
||||
|
||||
patilec
Нов член Регистриран: 12.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ne e poentata vo cenata od 300den. za krevet nego kade se naoga krevetot so koj uslovi ne da e na selo koga ke izracunas parking+nema topla voda +higiena ,bitni se uslovite vo koj go smestuvas covekot i 500den.da e nikoj ne pravi problem.
A uste koga ke mu reces mi treba za edna ili dve veceri bez obzir vo koe vreme odma ti ja kacuva cenata od 300 na 500den. ili ako sakas platimi za nedela dena pa ako sakas spi edna vecer ODNOSOT E N U L A trista mani ke se najdat ,a koga se seta po kafulinja dali koktel 250d toa e keiv ,i tuka ima derenje po dzep ali koga ke se zeme obzir krevet+parking+pijalak+kafe+parking na plaza+i uste vozduhot = dnevno ne 300 tuku 1000den za covek .A za 15eura bar ke idam na more se plateno so HIGIENSKA PLAZA pesok super cista voda MORE i sto e najbitno sekoj den postelnina CISTA .
Epa vidi podobro da potrosam poveke nekoe euro ali ke se zadovolam a ne vo Ohrid da mi kaze nesmees ova ne ona 300 pravila.
A DA NE SME NIE SKOPJANCISTA KAKO NE NAREKUVATE OHRID BI BIL SAMO POGOLEMO SELO
ALI GOSPOD MU DAL BLAGODET EZERO
|
||||
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
||||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
To je to a vie uste muabetit:) , pa takvi si se ohrigani kakvi ida se, i ne se samo oni takvi nego cela drzava ni e takva. Pa ne odete vo Ohrid ( eve jas ne odam ) ne odam ni vo grcija zato sto tamu pa ako te setat deka si Mk ( a sekavaat) pa ni dobar den ne ti vikaat vo prodavnica a ne pa da te usluzat. Ke si odis crna gora, hrvatska ,turcija ili podaleku i resen problem. Sekade e licen izbor, ne mi se sviga i ne odam...resen problem, sto ima nekoj da go ucis-teras ako ne go biva. batali go, ne go druzi :) |
||||
|
||||
patilec
Нов член Регистриран: 12.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
||||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
eve stotuku se vrativ od crna gora i pravam komparacija so ohrid
proizvod - cena crna gora - cena ohrid
kompleten pojadok - 3 eur - nema vakva ponuda
kompleten rucek - imase preubavo od 3 pa do 10 eur po covek , ohrid nema
ham end eggs - 2 eur - 150 denari minimum
lovacka leskovacka - 2 eur - 150 denari
pizza na parce - 1.5 eur - 80 denari
TUBORG prodavnica - 0.6 eur - nema a i da ima sigurno e poskapo
tuborg i heineken vo kafik - 3 - 3.5 eur - 180 denari mozda i poveke
domasno pivo vo kafik - 2 eur - 120 denari
voda - 0.5 eur - 50 denari
corpus delictis
napraveet sporedba , koj sto jade gomna deka crna gora e skapo - laze , cenite im se isto kolku ohrid pa i so nekoj procent poeftini , more e luge
|
||||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||||
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ja vikend ke proveram sto se slucuva vo ohrid
|
||||
patilec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jas sum veke vo OH ali se e = na NULA
|
||||
|
||||
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a sto na nula??budzetot??
|
||||
cigare-migare taktika
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ABE ako pochnam samo
|
||||
cigare-migare taktika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
bibi sk fati mi se za klepalovo e prodolzi da me chitash
ti si mirc seljanka i ofca .... ti nemash faca da razgovarash so mene... koj te ebit... A za sive zlikovci i pakosni dushi na forumov: duri i so vakva kultura i odnesuvanje nashe nie sme full letovo... taka da ebe te se v gs a narochito ti matorico bibi sk... i ne me redi vo usta dan ti stavam eden ajduchki kolbas vo istata pogana usta.... chao selendri...
|
||||
cigare-migare taktika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
биби , па нешо ми те немат...
Само во потписот не знам то СК шо ти е????
Демек ко крава жигосана ко ја бележеле каубојцине... да знајме дека си маторица од ранчот во скопје????
Прв пост краво ти беше кај шо не вреѓаш ко луѓе, а не некој конструктивен муабет за градов или туризмот...
Краво цркни,....
МММММММММУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
анд дроп деад
|
||||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A zasto bi se svestil "Ohrid"?
Neka se svestat na tie sto im smeta ili sto nogjaat maani. Neka ne idat ednostavno ako ne im odgovara, ima i drugi ezera... neka idat na Prespansko, Dojransko, Velesko, Matka itn. ako vekje mora da idat na odmor vo MK. Isto i na planina ne e loso da se letuva... |
||||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |