IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ќе победи на парламентарните избори?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ќе победи на парламентарните избори?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 28>
Прашање: Koj ke pobedi na parlamentanite izbori
Одговор Гласови Статистика
35 [34,65%]
13 [12,87%]
46 [45,54%]
1 [0,99%]
4 [3,96%]
2 [1,98%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2006 во 21:04
Морам уште нешто да кажам за СДСМ иако сакам конечно луѓето да ја сватат разликата помеѓу ВМРО и СДСМ,значи СДСМ е владеечка партија од 1992 г. сите оние луѓе што крадеа за целото тоа владеење до ден денеска не се смениа,ги гледаме истите луѓе само со се понови и понови лаги јас од тоа заклучувам дека нивните корени на криминал и негрижа за овој народ е толку длабоко што незнаат да кажад доста ајде сега да почнеме да работиме и за народот бидејки се постојано ненаситни и се побогати.Како што гледате ВМРО рашчисти со таквите луѓе и искрено се надевам дека го имаме вистинскиот лидер на Македонија - Никола Груевски - кој е тесно поврзан со народот и нема да го изневери неговото потекло.Едно што дури и Љупчо не го знаеше кога беше на чело на ВМРО а Груевски го почитува е последниот дел од ВМРО - Демократска Партија за Македонско Национално Единство
Кон врв
mishel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2006
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2006 во 23:06

SDSM NA CELO SO LICETO B.C VEKE 15 GODINI DUSATA NI JA IZVADIJA.SE IZZIVUVAAT SO NAROT KAKO NIE DA SME GOVEDA.E NEMA VISE.DOJDEN E DA SE NADEVAME KRAJOT.SEKOJ RAZUMEN ZNAE DEKA NAJGOLEMIOT KRIMINAL SE SLUCI ZA VREME NA VLADEENJETO NA OVAA NEOKOMUNISTICKA PARTIJA.DA NE VE POTSETUVAM NA GOLEMITE AFERI OD TIPOT NA TAT,DOSIETO FERSPED,PIVARI,ALKALOIDI.PA SETO TOA DA PRODOLZI SO AKTUELNOTO BACILO,SVJCARSKI SMETKI,PRODAZBA NA ESM ITN,ITN/TRAGIKATA E VO TOA STO NAROT E VINOVEN,IZMACEN E,NAPATEN I LEKOVEREN.

SE NADEVM DEKA NE I OVOJ 5 JULI

P.S IMASE EDEN TIP STO NA 15 SEPTEMVRI VIKASE DEKA KE BIDE MUCH BEETER,A BIDNA MNOGU BETER!

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2006 во 23:27
Абе погрешно си разбрал Оној типон мислеше за друг 15 Септември а вие па колку сте лоши 
Кон врв
X-MEN Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Април.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај X-MEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2006 во 01:52
Jas mislam deka pak ke pobedi aktuelnata vlast
I'M THE X-MEN
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2006 во 02:17
Не дозволуваме пак да победат тие Нели
Кон врв
Damme Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Март.2006
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Damme Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2006 во 13:37
Originally posted by X-MEN X-MEN напиша:

Jas mislam deka pak ke pobedi aktuelnata vlast

Na site na koi im e ubavo so aktuelnata vlast treba da si glasaat za neze. ARNO AMA SITE DRUGI na koi ne im e ubavo so ovaa vlast - kje glasaat za da gi kaznat. KAZNATA ne mozhe da se sprovede so frlanje na glasot vo veter za nekoja sitna partija. Vo toj sluchaj pak SDSM kje ostane najkrupnata partija - i pak kako shto predviduva X-MEN kje pobedi. Tie shto sakaat da ja kaznat ovaa vlast - GLASOT TREBA DA GO DADAT NA OVIE IZBORI ZA VMRO-DPMNE.
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2006 во 16:01
Tie shto sakaat da ja kaznat ovaa vlast - GLASOT TREBA DA GO DADAT NA OVIE IZBORI ZA VMRO-DPMNE.

Оние што сакаат да ја казнат оваа власт, нека не гласаат за неа. Не сум задоволна од оваа власт, но веќе го видов владеењето на ВМРО-ДПМНЕ, не ми се потребни уште 4 такви години.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2006 во 16:07
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

но веќе го видов владеењето на ВМРО-ДПМНЕ, не ми се потребни уште 4 такви години.

Не владееше ВМРО-ДПМНЕ туку нејзините челници денеска тие луѓе се покажаа колку се ВМРО,сега има нови сили во таа партија запомнете неможете да бидете ниту ВМРОВЦИ ниту СДСМОВЦИ вие вашиот глас му го давате на човекот во кој имате доверба јас имам доверба во Груевски - млад човек кој си ја сака татковината
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Damme Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2006 во 19:40
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Tie shto sakaat da ja kaznat ovaa vlast - GLASOT TREBA DA GO DADAT NA OVIE IZBORI ZA VMRO-DPMNE.

Оние што сакаат да ја казнат оваа власт, нека не гласаат за неа. Не сум задоволна од оваа власт, но веќе го видов владеењето на ВМРО-ДПМНЕ, не ми се потребни уште 4 такви години.

OK, tvoe demokratsko pravo e da glasash za kogo sakash. No vo postot chii shto eden del mi citirashe, jas gi kazhav i moite logichki prichini zoshto nema da glasam za mala partija. Eve pak kje povtoram: Toa e chisto frlen glas vo voda (ili vo vetar). Shto mozhe edna mala partija shto osvoila eden i 2 pratenici da napravi za moeto podobro utre? NISHTO. Kje pridonesam nekoi dvajca marginalci da stanat pratenici i kje se prodavaat na golemite partii. Plus davajkji glas za mala partija kje im ja zgolemam shansata na mrzlivcive od SDSM eventualno pak da pobedat - a taa nokjna mora ne sakam da mi se sluchi.
Кон врв
bomboni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2006
Локација: Czech Republic
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2006 во 21:09
So drugi zborovi site sme eb..i, znaete zosto? Zosto i tie vasi mladi sili strucni pametni mili ubavi na majka od novoto VMRO sto go falite koga ke gi osetat foteljite ke vidite kolku ke se sekavaat na vas, obicnite mali... Grevota za narodot, politicarive go unazadija za vekovi. Ne pisuvam veke na ovaa tema oti gledam deka nema nadez, samo mnogu mi e zal za site onie zarobeni vo drzavava koj mora da ostanat pokraj site vojvodi i pionercinja 
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Damme Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2006 во 23:48
Originally posted by bomboni bomboni напиша:

So drugi zborovi site sme eb..i, znaete zosto? Zosto i tie vasi mladi sili strucni pametni mili ubavi na majka od novoto VMRO sto go falite koga ke gi osetat foteljite ke vidite kolku ke se sekavaat na vas, obicnite mali... Grevota za narodot, politicarive go unazadija za vekovi. Ne pisuvam veke na ovaa tema oti gledam deka nema nadez, samo mnogu mi e zal za site onie zarobeni vo drzavava koj mora da ostanat pokraj site vojvodi i pionercinja 

OK bomboni, jas go kazhav moeto razmisluvanje i prichinite zoshto imam nadezh vo VMRO-DPMNE na ovie izbori. Ti shto predlagash da se pravi?
1. Da se glasa za SDSM
2. Da se glasa za VMRO-DPMNE
3. Da se glasa za nekoja treta pomala partija
4. Da ne se glasa voopshto
5. Da se organizira revolucija
6. ??? - ne mi teknuva vekje - ???
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2006 во 00:08
Револуција
Но со Жикица Јовановиќ - Шпанац
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2006 во 00:19
не можам да спомнам личности и нема да ги спомнам освен министерот т.е. пораншниот министер за економија Стевче Јакимовски, кој и кажа на една личност вака: Личноста го прашува (ова се случува одма откако СДСМ ја добива власта) господине министре, како ќе се тера вака?? што планирате со економијава у мкд?? Министерот му вели: Абе ..... си видел автомобилска гума избушена со иљадници дупки???? Епа која попрво да се залепи.... Ова е жива вистина.... Сум рекол од тогаш ВМРО која сака нека биде, никогаш нема да ги поштувам...
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2006 во 00:32
Е ова е прав Македонец наместо да ја смени гумата он би да лепи и долепува па ако се избуши пак нема врска пак ке ја лепиме
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.