|
Реклами |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 33> |
Автор | |
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најглупава реклама... За МТВ ( Ако не беше МТВ немаше и вие да постоите) Всушност, ова е анти реклама за телевизијата со порака - не гледајте до касно телевизија, или гасете го рано телевизорот за да имате време за правење деца. Е па затоа МТВ и си пропадна. Оти програмата и беше песна заспивалка за мали деца.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Milka?,nescafe,smirnoff,...ariel,...calgonit,gorenje,...ariston,..coca-cola??? L'oreal,..Lancome....NECHINI???..... Ne se loshi reklami onie koi ke go ubedat kupuvachot da go kupi proizvodot-naprotiv. Celta na reklamiranjeto se znae-ako te ubedil da kupish dvapati,znachi proizvodot vredi,reklamata e uspeshna. Neznam shto e shtetnoto vo niv???Krajniot izbor e na kupuvachot |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na koka-kola site vo posledno vreme.... Mislam poefikasno bi bilo ako kazuvaa prodavame otrov, ama barem se truete so keif, namesto tie groupthink - bidi ovca prikluci mu se na stadoto i pij koka-kola.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаше едно време серија реклами...толпа споулавени жени дрпаа маж на улица оти бил намирисан со Axe...mamma mia
|
|
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene najvise me nerviraat reklamite od ART ULICA na SKY NET ko horor film se a reklamiraat da se reklamiras :) pa koj ke ti ide tamu posle taa reklama decava od maalo neso podobro ke smislat
|
|
d.anamarija10
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најлоша реклама ми е со Панчева и со САНОС автобуси
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја знаете онаа
Или јади супа или ќе ја викнам вештерката |
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koka Kola, Pepsi Kola i site golemi svetski brendovi, takvi stanaa blagodarenie na reklamata. Nasite firmi ne sakaat da izdvojat nitu denar za reklama, a se placat deka ne mozat da napravat probiv na pazarot nadvor od makedonija. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лошата реклама може да му наштети на пласманот на производор, но ние лугето сме многу чудни, понекогаш од љубопитство купуваме нешто, за да се увериме дали навистина е толку лошо. Значи, подобро и лоша реклама отколку никаква.
|
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Calgon...protiv kamenec za mashini za perenje alishta....iiiiiiiii--HOROR
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moeto mislenje konkretno za ovaa reklama e sosema sprotivno. Mislam deka taa e edna od podobrite na T-Mobile... pesnata e...mrak-dobra no,sekoj si ima svoe neli??? |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
reklamata so guskanjeto od t-mobile po mene e najdobra sto izlegla .me interesira dali pee Djana Naninni?od nejziniot glas me polazuvaat mornici.pesnata e super
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најсветска реклама - САМО ЕДЕН Е БОС
|
|
|
|
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некаде прочитав дека најефикасно времетраење на реклама е ~9 сек. Ни премногу кратко ни премногу долго.
Од принцип мрзам реклами (мада сум се занимавал со нивна изработка, животот е ироничен шо ќе праеш) затоа што ми ја прекинуваат програмата (филм, серија, вести, јунејмит...)што ја гледам и ондак губам расположение, се нервирам... ама најнајнајлоши ми се дефинитивно оние за прашоци за перење, шампони, детергенти, пасти за заби итн. итн. итн. Цел ебан филм ’баго. Нормално, топшоп е без конкyренција. :) Изменето од fichot - 18.Јануари.2008 во 14:03 |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |