|
ВЕРСКИ ОБИЧАИ |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 25> |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
temimi, vnimavaj kako replicirash. Sledniot pat ke te baniram dve nedeli bez opomena.
Изменето од Messenger - 24.Март.2008 во 00:58 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A mes. slucajno da prosetas malku poveke niz temava!
ke procitas SAMO EDEN post i vednas se zakanuvas. Изменето од Aisha - 24.Март.2008 во 01:06 |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aisha gi prochitav site postovi i toj eden go izbrishav bidejkji ne nalikuva na nishto civilizirano! I EDEN KOMENTAR KAKO TOJ E DOVOLEN. Ne mora da im se zakanuva 100 pati na site chlenovi za da bide opomenat ili baniran.
Zarem mislish deka bi bilo podobro ako e poinaku? |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
justinijan
Група Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba pocesto-sankcioniranje.
|
|
temimi
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Saudi Arabia Статус: Офлајн Поени: 325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti li kje mi kazes mene kako da zboruvam so prijateli?
|
|
Mozes da mi gi izvrtuvas zborovite, no ne i religijata!
|
|
temimi
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Saudi Arabia Статус: Офлајн Поени: 325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci, sfativme, od postot na Aisha, deka nekoi raboti ne se ucat od mediumite, koi po tutorstvo na politikata na onoj na kogo messenger i templarius mu sluzat, sakaat po sekoja cena da gi iskrivat site dobri sliki za islamot i muslimanite, se zibo narekuvaat vehabii.
Nekoj gi narekuva vehabii kralskoto semejstvo vo SA.
Nekoj site ziteli na SA.
Nekoj onie koi se bunat protiv vladata vo SA.
Nekoj onie koi se borat vo Cecenija za sloboda od ruskiot okupatorski rezim.
Nekoj onie koi dadoa pridones vo branenjeto na Avghanistan od Rusija i USA.
Nekoj onie koi se branat od okupacijata na SAD vo Irak.
Nekoj site muslimani koi sakaat da izbegaat komunistickiot stereotip na musliman so ime i srce i strav od sistemot, da stanat muslimani vo vistinska smisla na zborot.
Kako i da e, se gleda deka ova go pravat laici, lugje bez poznavanje na osnovite na islamot i islamskata istorija, pa taka se brukaat vo ocite na muslimanite so znaenje.
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темими ако модераторите се офлајн не значи да навредуваш во темите. Припази на речникот
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
temimi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto rekov?
kazi mi da ti se izvinam!
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене лично ништо но навредуваш народи и вери. полека малце тука сите сме исти |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ovaa opomena se odnesuva na postot upaten od temimi domene, Mesut ti kazuvam temimi mi e brat i moze da mi se obraka kako saka |
|
temimi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ama on ti e drugar pa misli deka napravil dobro da te brani, ne znaejki kako funkcioniraat bratskite vrski.
Brat brata ne rani, tesko mu koj go nema.
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А вие сте браќа по вера, по крвни врски или по млеко?Ако не е тајна?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашањево, почитувани, сфатете го како вовед во ново прашање. Браќа по млеко. Имено, ако две деца од различни родители биле доени од една иста жена се сметаат за роднини. Јасно, генетски тие немаат ништо заедничко, но вообичаено се сметаат за браќа/сестри и знам дека последователно на тоа, понатака на пример, не би смееле да стапат во брак и слично. Така? Знае ли некој за овој обичај, ако е обичај? Или пак стои некаде како одредба? |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da!
Zanci ako ste doeni od ista doilka, togas vie ste brat ili sestra po mleko! I e isto kako da ti e krven brat/ sestra! Ne ti e dozvoleno da stapuvas vo brak so nego/nea! Jas imam brat po mleko! |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |