IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Одговор на исламот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Одговор на исламот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 20>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Статус: Офлајн
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 02:12
Pa normalno se sto e off topic, i onaka siti sme site od politika...
Fala
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 02:21
sekoja navreda vrz hristijanstvoto e ok
+
sekoja navreda vrz islamot ne e ok
--------------------------------------
               = ????????
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 02:34
Ova ne se vklopuva vo amerikanskite principi koi im se nametanti na graganite...
taka temp..
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 02:46
Amerikanskite prinicipi za sloboda i ednakvost se vrv na demokratijata vo koja jas ne veruvam a ti ?????
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
MAKEDON-FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Поени: 731
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 02:56
А во демократијата Исламот е радикален а Христијанството повлечено.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 02:59
Originally posted by MAKEDON-FILIP MAKEDON-FILIP напиша:

Bravo tokmu taka.
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
MAKEDON-FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Поени: 731
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 03:12
Тоа е вистината , тоа е реалноста кому не му одговара нека оди кај кадибашијата па нека се жали.
Кон врв
Averoes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Јуни.2007
Поени: 299
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Averoes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 22:41

Sto se podrazbira pod toa "Povleceno"?
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
Кон врв
DAIJA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Февруари.2007
Поени: 1668
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 22:45
Pazi si ja glavata, kadijata vekje ti presudi....намигнување
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
Кон врв
Averoes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Јуни.2007
Поени: 299
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Averoes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 22:49
Originally posted by zidarski zidarski напиша:

Svemirski - ova e za tema politika ili Svet (tamu imash za zagovori sto temi). Kje te ostavam sam da ja kopirash tamu do popladne, a posle kje ja brisham.
Ne me razbiraj pogreshno - temata ti e dobra za diskusija, no ne e za ovoj forum voopshto.
Binomot Politika-Religija sekogas odelo zaedno.Bidejki na samata sustina na Politikata - Vlast ,Mok ,Avtoritet i slic. i Religijata nudi svoi odgovori i resenija.Samite religii sodrzat Politicki sodrzini od toa kako treba da se uredi Drzavata i slicno.
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 22:54
Kopi religii?
Ne gledas deka hristijanstvoto e sekularisticko?
Se sto vodela crkvata stanalo Dark age!!!
Ajde preprocitaj se!!!
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
Кон врв
svemirski_duh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svemirski_duh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 22:56
Pa koga nesto ke gi zdobole,togas ne e mesto za taa poraka tuka.
Pazi gi kakvi se.
Celo vreme tvrdat deka Islamot e terorizam... a naj smesno e sto na samiot start avtorot na temata veliu "svedoci sme"... takvi luge se za zalenje...

A koga ke im posocis dokazi,kako sto napraviv za slucajot 11/9 togas za takvi poraki ne e tuka mesto.

Vistinata ja rekol Allah koga za vakvi vo Qur'anot veli: "GLUGI SU NJEMI I SLEPI !"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 23:00
Da...тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 23:59

Da odenas se razbudi vernikot od tebe i stana ekspert vo sudenjeto koj e kakov..
Ili uvide deka najmnogu publika ke dozivees so vakvi izjavi...
No ne se grizi, so vakvi izjavi sekogas sledi verna (antiislamska) publika....
Sto se pravat lugeto koi se gladni za vnimanie...
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.