|
Одговор на исламот |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 20> |
Автор | |
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa normalno se sto e off topic, i onaka siti sme site od politika...
Fala |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoja navreda vrz hristijanstvoto e ok
+ sekoja navreda vrz islamot ne e ok -------------------------------------- = ???????? |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova ne se vklopuva vo amerikanskite principi koi im se nametanti na graganite...
taka temp.. |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Amerikanskite prinicipi za sloboda i ednakvost se vrv na demokratijata vo koja jas ne veruvam a ti ?????
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А во демократијата Исламот е радикален а Христијанството повлечено.
|
|
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo tokmu taka. |
|
Give me your secrets
|
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е вистината , тоа е реалноста кому не му одговара нека оди кај кадибашијата па нека се жали.
|
|
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
|
|
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pazi si ja glavata, kadijata vekje ti presudi....
|
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
|
|
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kopi religii?
Ne gledas deka hristijanstvoto e sekularisticko?
Se sto vodela crkvata stanalo Dark age!!!
Ajde preprocitaj se!!!
|
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
svemirski_duh
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa koga nesto ke gi zdobole,togas ne e mesto za taa poraka tuka.
Pazi gi kakvi se. Celo vreme tvrdat deka Islamot e terorizam... a naj smesno e sto na samiot start avtorot na temata veliu "svedoci sme"... takvi luge se za zalenje... A koga ke im posocis dokazi,kako sto napraviv za slucajot 11/9 togas za takvi poraki ne e tuka mesto. Vistinata ja rekol Allah koga za vakvi vo Qur'anot veli: "GLUGI SU NJEMI I SLEPI !" |
|
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da...
|
|
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da odenas se razbudi vernikot od tebe i stana ekspert vo sudenjeto koj e kakov.. Ili uvide deka najmnogu publika ke dozivees so vakvi izjavi... No ne se grizi, so vakvi izjavi sekogas sledi verna (antiislamska) publika.... Sto se pravat lugeto koi se gladni za vnimanie... |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |