![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11821183118411851186 1402> |
Автор | |
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AJ KE GI STRELAME .
AKO NE E DOBRA IDEJAVA DAJ KAZI TI NEKOJA . MENE VEKE NISTO PAMETNO NE MI TEKNUVA ![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
ќе ги затвориме во визба,..ќе им пуштеме музика,..и така нека ја лечат лудоста..!
![]() ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
ODLICNA IDEJA
![]() I KE IM OSTAVIME PO EDNO SISE RAKIJA ![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() може... ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
MORE KE GI ZAEBEME NE RAKIJA.
KE IM DADEME UTOCKA ![]() |
|
![]() |
|
ама може опасен да биде тоа алкохолот,..после не знам во шо фаза на лудост би преминале,..
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
ABE U STO SAKA NEKA PREMINAT.
JAS NEMA STOD A MU JA MISLAM ONI NEKA MU JA MISLAT ![]() |
|
![]() |
|
како да мисламт,..?..со што..?
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
AJ NEKAZUVAM
|
|
![]() |
|
?????????? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
то е то,..нема со шо да мислат,..ако имаја,..немаше да бидат во такво стање..!
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Martin se ljubi strasno dobro...fin mladic...nema sto
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
AAAAAAAAAAAAAAAA.
DA CRPNEME NIE SO KUTLACA OD NASIVE MOZOCI DA IM DADEME MALKU A STO VIKAS ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11821183118411851186 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |