|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 116117118119120 277> |
Автор | |||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...2 000 evra za ,...znameto shto im go digalo na makedonce,..
ama, pazi..... samo za platnoto!.........veruvale ili ne,...isto vi se fakja,...2 000 €..................... |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
КОЛЕГАТА МИ КАЖУВАШЕ КАКО ПОМИНАЛ НА ОДМОРОТ ... КАКО ПЕС НА ВАСИЛИЦА ... ВАРОСУВАЛ ... ВАРОСУВАЛ ... ПРВ ПАТ ... И СВРШИЛ ... А ЖЕНА МУ - НЕЗАДОВОЛНА ... ИМАЛО ДАМКИ ... ПА АЈДЕ ... ВТОР ПАТ ... И ПАК СВРШИЛ .. А ТАА ... НЕЗАДОВОЛНА ... УШТЕ СЕ ГЛЕДАЛЕ ДАМКИТЕ ... И АЈДЕ ПАК ... ЗЕЛ ВАР .... ЈА ИЗМЕШАЛ ... АМА СО МАЛКУ ВОДА ... ДА БИДИ ПО ГУСТА ... И ТАКА ВАРОСАЛ ПО ТРЕТ ПАТ ... И СВРШИЛ СО РАБОТАТА ... А ЖЕНАТА КОНЕЧНО ЗАДОВОЛНА ... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бисери од фудбалерите
Кој вика дека фудбалерите се глупи? 1. "Моите родители ме поддржуваат отсекогаш. Од 7-годишна возраст". David Beckham ------------------- 2. "Изгубивме затоа што не победивме". Ronaldo ------------------- 3. "Не би ми пречело и да ги изгубиме сите натпревари. Само да го освоиме првенството". Mark Viduka -------------------- 4. "Никогаш не сакав да заминам. Овде сум цел живот, а се надевам и после тоа". Alan Shearer -------------------- 5. "Би сакал да играм во италијанската лига. На пример во Барцелона". Mark Draper --------------------- 6. "Добив страшен удар во левиот зглоб, но нешто ми говореше дека се работи за десниот зглоб". Lee Hendrie --------------------- 7. "Не можев да се снајдам во Италија. Беше како да живеам во странска земја". Ian Rush -------------------- 8. "Дефинитивно решив мојот син да биде крстен. Само уште не знам во која вера". David Beckham ---------------------- 9. "Не постои средина - или си добар или си лош. Ние бевме некаде на средина". Gary Lineker --------------------- 10. "Бев изненаден а по тоа може да заклучиме дека во фудбалот ништо не може да не изненади". Les Ferdinand |
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
на секоја паметна женска секој маж во животот и е втор
....а мори Сузи |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Стар виц ама пак ме насмеа Трпето:
Си биле Трпе и Трпана и Трпана секогаш го тепала и му наредувала на Трпе. Една вечер доаѓа Трпе камен пијан и Трпана го видела и почнала да го брка со сукалото низ куќа и Трпе се скрил под маса и таа почнала да му вика: - Излези бе, се’ да ти е***!! А Трпе и вели: - Е не излегувам да се види еднаш кој е маж во куќата! |
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene ushte me drzi ona,...3 000 € !! za znameto...ili samo 2 bea?
|
|||
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ooppaaa!..........
|
|||
|||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во индустриската зона Бунарџик 2 конечно ќе никне првата инвестиција. Ќе се гради музеј на ветените инвестиции.
mehehe....mehehe....
|
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Си бил некој полицаец и му умрела мајката и се собрале сите роднини на
погреб. На полицаецот му заѕвонел телефонот и овој се јавува...
-Ало? Аха добро... Го прашуваат сите што е работата, и овој вика: -А бе несреќа у несреќа.... и на брат ми мајка му умрела |
|||
Внеси реплика | страница <1 116117118119120 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |