|
Сакам да прашам... |
Внеси реплика | страница <1 116117118119120 122> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,,aaaiiiiiiiiii,,,,,,se shizici na rizici,,,,,,,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдп, колку мега бити има во еден гига?
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурна си дека за мегаБИТИ те интересира? (ова да не сум офтопик) Мегабитите се користат обично при мерење на данлоуд-от и е една осмина од мегаБАЈТ. Еден гигабајт е 1024 мегабајти. Обично ги заокружуваат на 1000, прифатено е и тоа. Кажи за што поконкретно ти треба па да прерачунаме
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдп како да и' се заблагодарам на Ев за одговорот?
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДП...
Зошто кога бараш некого... не можеш да го најдеш... зошто бе... а...?
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDP ... onaa kniga , 50 nijansi potemno .... da ne nekoj/a od tuka ja cita/l/a , ima ?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море чоек Прилеп е далеку eбаго.
Да го запне Цанде фичото пари треба. Башка не си стаил шо че даиш со ракијата. СДП...Кликна ли на линкот |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море чоеци
Орчево преку ред ти ги дава книгиве, ова ќе да е вториот дел Сп...Санти што не отвори таму на темата кај што пишуваме кои книги сме ги прочитале, па ќе види |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е дел од вториот дел,за сите три книги на српски во ЛП.По однапред договорена цена.
Сдп...Ова грмењево и светкањево во ноември да не стана традиција? |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп...Орчево да не ја има читано книгата Како да станеш богат
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe , aj ce ja docekam na red knigata Prasanjeto mi bese da ne ja ima nekoj doma. ...
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аааа ти ни ракија нејќиш да дадиш,сакаш ем книга ем да фатиш ручек на гости.
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo brzanje nemav vreme da napisam ... ne znam kolku ti e privlecna 7 godisna stara , od strana na salati kakva i da posakas , plus i po srpski meze ke napraime ....
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 116117118119120 122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |