![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11731174117511761177 1402> |
Автор | |
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Гроги...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
фала moira мила, само не знам како да им кажам на моиве
![]() ![]() сите планови ке треба од почеток да ги почнам , а што е најтрагично, аплицирав за цел живот да останам таму ![]() ![]() ![]() којзнае како ке реагираат моиве ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
sakam da kazam, ne poluduvaj, raduvaj se i so sreka neka ti e mona
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Сакам да кажам дека сум многу збунета, лелеееее ми се јавија од Америка за да ги потрврдат информациите што се регистрирав за GREEN CARD
ЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕ КЕ ПОЛУДАМ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ДА СЕ РАДУВАМ , А МОИТЕ ДОМА ПОИМА НЕМААТ ДЕКА АПЛИЦИРАВ ДА ОДАМ ВО АМЕРИКА , ЛЕЛЕЛЕЕЕЕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne mi se veruva deka sum edinstven aktiven chlen momentalno, izgleda site slavat praznici
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....СЕ НЕРВИРАМ!!!...ОВА БОСАНЏЕРОСИВЕ,ПОВТОРНО ЌЕ НАЕБАТ!!!КАААААКО МОЖЕА ДА ГО ИЗГУБАТ ДОКУМЕНТОТ ЗА МИРОВЕН ДОГОВОР ОД ДЕЈТОН...!!!...АМАН!!!...БЕТЕР СЕ ОД НАС!!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ja otidov da se zurkam
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ocekuvam vecerva ubavo da si pominam
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
denes denot mi e super raspolozen
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
одам да се фрлам у када
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
fiorentina 2
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
i pokraj site sankcii sto bea sprovedeni nad mene nikako da se otkacam od forumov
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bayern cista 2
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
јас и двата ги славам
![]() ![]() ![]() ![]() Среќен и на вас форумџии ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11731174117511761177 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |