IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 115116117118119 240>
Автор
Порака
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2009 во 22:35
Zezaju se unuci s djedom i stave mu Viagru u čaj. Ode djed na njivu i poslije nekog vremena se vraća sav upišan.

- Što je bilo, djede, što si upišan?
- Stanem ja pišati, izvadim ga, vidim nije moj i vratim ga u gaće.

Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2009 во 10:09
Oglas vo crnogorski vesnik;

Visok, zgoden, mlad crnogorec, bogat, kuka 500m2, vikendicka na more 150m2, jahta, Porshe.....ne bara nisto, samo se fali.

голема%20насмевка
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2009 во 16:08
Си биле дбе лајна,и едното му вели на другото
-Брат смрдиш
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2009 во 16:08
Си биле Џорџ Буш и Елизабета Втора и се родил Никола Груески!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Си биле два автобуси. Едниот бил жолт, а другиот тргнал за Велес!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2009 во 16:09
Си биле два домата.Тие тргнале да ја пројдат улицата и едниот домат го згазило автомобил,а другиот му рекол?
- Абе што се правиш на кечап?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2009 во 16:10
Си биле две палачинки и си оделе по патот и виделе една пица, и едната и рекла на другата:
- Еј види ја онаа како се нашминкала
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2009 во 16:12
Си биле три лимона: Eдниот го згазила кола, другиот се исцедил од смеење, а третиот го испил исцедениот сок и се зголемил два пати повеќе.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2009 во 16:13
Зошто слонот носи црвени патики ?
За да не се види кога ке краде јагоди!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2009 во 16:16
Оди старец со внукот во продавница и гледа млечни производи. Здогледува кисело млеко и гледа 3,2% млечна маст. Оди збунето кај продавачот и му вели:
- Ваше Височество, од кога стана објектов кладилница?
Продавачот збунето му одговара:
- Господине, што е проблемот, зар не гледате дека е продавница?
Стариот:
- Хаха, те заебав со внук ми сум дојден...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2009 во 16:17
Си биле две игли и сретнале еж и едната игла рекла да не има митинг...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2009 во 14:46
Tri bracni parovi proslavuvale  godisnjina od  brak vo  eden hotel.

Posle vecera sekoj par odi vo svoja soba. Drugoto utro, za dorucek se nasle maskite, i toa eden so  modrica pod okoto, drugiot so skrsena  raka , a tretiot so skrseni dvete  noze.

Go prasuvaat  prviot sto mu se sluci, a toj im veli:
-"Ne prasuvajte! Vlegovme vo  soba,pocnavme  da se seksame, zavrsivme, i jas po navika od dzep izvadiv 100 evra i gi pruzam na zenata. Ona  tolku se  naluti sto  ja dofati pepeljarata i ravno vo oko!"

Vtoriot:
-"Ma slicna stvar. Dojdovme vo  soba, zavrsivme rabota , jas po navika vadam 100 evra koga ona mene mi vraka 50. Zamavnav so  rukata da ja udram, ama ona se navedna i jas ja  zveknav rakata   vo zidot!"

Tretiot kazuva:
-"Jas pominav uste poloso . Dojdovme vo   sobu, pocnavme so sex , koga na sred rabota   nekoj tropna na vratata.  Zena mi se uplasi i od navika vikna: "Lele, mazot mi!", a jas budala pravo niz prozor

Изменето од mamamd - 03.Мај.2009 во 14:47
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2009 во 15:19
Се фалеле тројца пријатели чија жена има најголеми цицки
И првиов вели:
- Мојава од што и се големи кога ќе купи градник веднаш и се кине
вториов вели:
- Ај твојата што и се кине, за мојава број нема, никако не може да најде
и третиов на крај им вели:
- Мојава кога ќе ги однесе градниците на хемиско да ги пере таму и велат:
- Не переме падобранци госпоѓо задоволство...

Изменето од Lithium - 03.Мај.2009 во 15:21
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2009 во 15:40

Otishol Mujo vo Amerika i zel stan pod kirija neznaejki deka stanot e poln so gluvci. Se kolebal da se javi na gazdata na stanot za ovoj problem, zoshto neznael Angliski - no sepak odluchil da se javi.

-          Hello, ovde Mujo – rekol Mujo

-          Jes Mujo – rekol gazdata

-          Shto yes – rekol Mujo

-          Tom i Jerry – rekol pak Mujo

-          Jes Mujo – rekol gazdata

-     E pa Jerry – rekol Mujo

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 115116117118119 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.