![]() |
|
Мали поуки за животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 114115116117118 186> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ...inache, ...bez pari , ne mozesh nieden son da si go ostvarish,, ...pa duri i obrazovanieto,... so koeshto bi mozel donekade da go ostvaruvash !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Не се секирај дека ќе се заборавиш на овој свет,Господ е тука да те потсети..
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
на способниот не му требаат пари (ќе ги заработи на било кој начин)
на неспособниот џабе му се пари (ќе ги изгуби на било кој начин)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nena_princess ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Секогаш бори се за она што го Сакаш и верувај ќе успееш !
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Оној кој има ‘зошто‘ да живее може да поднесе скоро ‘било што‘.
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Нешто што научив јас периодов:
И кога цел свет што сум го градела ќе почне да ми се руши над глава, кога разочарувањата ќе почнат да се редат едно по друго и кога се чувствувам толку многу безнадежно и безживотно доволно е само да ја ставам главата на перница, да се гушнам со двете раце, да се исплачам ко мало дете - има еден дел од мене кој секогаш ќе проба да најде уште една причина за да продолжам да живеам. И еве ме, на две нозе, благодарение на тој дел, дел кои сите го имаме. Значи, сосема е во ред да се биде очаен, скршен кога цел свет ни се руши буквално пред очи, во ред е да одмориме макар не мрднале од кревет, чизмата пак ќе ни ја удри клоцата во гз за да не отфрли од таа мртва точка за да започнеме некое ново ниво на живот.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Можеби не можеме да живееме од воздух, ама можеме од љубов.
![]() Махатма Ганди и Мајка Тереза вода можат да ми носат.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Може и Цедевита на растворање повеќе да им трае...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Тоа е твоето вистинско ЈАС. Оноа другото е твоето Его.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Да, се согласувам. Ти благодарам што ми укажа на ова
![]() |
|
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Само дождот и снегот паѓаат од небото......
се друго мора да се заслужи....... |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 114115116117118 186> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |