![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 240> |
Автор | |
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Се возеле во кола двајца млади момче и девојка. Возејќи се така, добиле желба малку да се "онадат". Како што биле попалени, излегле и се пикнале под колата и почнале да работат.
По извесно време не забележале како им приоѓа еден полицаец. Тој ги прашал: - Што правите овде деца? Младите, занесени во онадењето, спремно му одговориле: - Пааа... Еве, ја поправаме колата! - Е, деца многу ми е жал, но морам да ве известам дека го закочивте целиот сообраќај. Се направи огромна колона на патот, а во колоната се наоѓа претседателот, потоа возилата на тројца министри и неколку странски делегации... - А, да...! Да ви кажам и дека некој ви ја украл колата!!! |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
- Димче, зошто татко ти денес беше на училиште?
- Учителката го викна за да се жали од мене. - И што стана? - Е па ништо, учителката ми кажа сега да ја викнам мајка ми, за да се жали од татко ми! |
|
![]() |
|
Каква смрт сакате како последна желба? - го прашува судијата осудениот на смрт пред погубување. Па ако може природна!
|
|
![]() |
|
BlacK_KinG ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Си биле две баби и играле кошарка.
Дошла третата и им донела топка. |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Vleguva baba vo mesara:
-ve molam edno kilo sunka
-da vi ja isecam?
- ma ne, daj mi ja preku USB
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Idu tri pandura i pričaju. Kaže prvi:
• Ej, ljudi, čuo sam da će u septembru da bude 40 stepeni. Na to će drugi: • Ma kakvi, ja sam čuo da će da pada sneg. Treći razmišlja sam za sebe pa kaže: • Je**m mu mater, ko će da čisti sneg na 40 stepeni? |
|
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
polagal eden dvaesetina pati i instruktorot se zakatancil, nikako da go pusti. Na kraj kanditatov moli li moli, a instruktorot mu veli:,,Odgovori na tri prasanja i ke te pustam,, Sto e: vozis u tunel i ti ide nesto so dve svetla Kola- veli kandidatot ,,Da ama kakva, golf, BMV, opel..., dobro a ako ti ide nesto so cetiri svetla,, kamion-odgovara kandidatot, ,, Da, ama kakov, Skanija VOLVo..., i taka kandidot pak padnal i pred da si odi mu veli na instruktorot, vozis po avtopat, i naletuvas na mlada atraktivna zenska, napadno nasminkana, nosi turbo minic, STO E?, Pa k*rva , veli instruktorot DA, ama koja, majka ti, sestra ti, zena ti .... koja? |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Ja prasuva crvrnkapa baba si: "babicke babicke zosto ti e tolku golema ustata?"
Babata: "A ti mori vnuce si go videla li dedo ti bez gaki??? |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Зајакот и вика на змијатА
-Змијо извини што те зафркавав дека немаш нозе. -Во ред е јас веќе заборавив на тоа -Добро тогаш дај рака |
|
![]() |
|
![]() |
|
kako se prevodi DNK
da ne e komsisko!
|
|
|
|
![]() |
|
Vleguva cajkana vo prodavnica i prasuva:
"Imate li margarin?" Prodavacot mu odgovora: "Imame Dobro utro!" Policajac na toa: "Dobro utro i na tebe! Te prasuvav da li imas margarin!" |
|
|
|
![]() |
|
Dosli Mujo i Haso u Frankfurt i zaustave se na benzinskoj pumpi, radnik pita:"Super ?", Mujo odgovara:"Jok, vodu, do vrha!".
Fritz se cudi, ne vjeruje i toci vodu u rezervoar stojadina, i kad zavrsi, izadje Mujo, ubaci u rezervoar tabletu, stavi poklopac i odveze se. Drugi dan tako, treci takodjer, i onda Fritz o tome obavijesti svog direktora Dietricha. Dodje Mujo opet slijedeceg dana, isti postupak, ali direktor dodje i kaze:"Hocete li mi, gospodine, prodati te vase tablete za 1 milijun maraka?" "Necu, hocu najmanje 2 milijuna", odgovara Mujo. Direktor kaze da je ok, donese lovu i uzme tablete. Muji napune vodu, on ode, a Haso ga pita:"Bolan Mujo, a nasta cemo se od sada voziti kad ti proda one tablete?" "Ih, Haso, pa na plin, kao i dosada, a na sta bi ? |
|
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Sto e razlikata megu studentka na elektro i krokodil?
Krokodilot nema brkovi. ![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
vo avtobusot e golema guzva....vleguva covek i na toj do ne go mu vika
Gospodine ako sakate pomestete se malku !
a ovoj: ne sum gospodin...da bev ke se vozev so taksi...
ovoj pak: dobro druze..pomrdnete se malku...
ne sum ni drug...da bev drug ke me vozese sofer
ovoj veke iznerviran mu vika : pa dobro sto ste togas?
majmun...zarem ne gledas deka se drzam sa sipka!
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |