![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 300> |
Автор | |||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sakam da ne morase da si ide drugar mi...mi se sedi so nego...
![]() |
|||
![]() |
|||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
||
ohooo...mnogu nesta.... |
|||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|||
![]() |
|||
stojanovskis ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 155 |
||
Mi se spie.
|
|||
![]() |
|||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
||
mi se odi na nekoe ubavo kafe
|
|||
![]() |
|||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
||
mi se spie... Kalina, aj da ojme na kafe... taman ke se rasonam!
![]() |
|||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|||
![]() |
|||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
||
ми се пие едно убаво нес
|
|||
![]() |
|||
||
ajde...koga ke dojdes na forum,odime na kafe
![]() |
|||
![]() |
|||
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
||
kalina nesto si epten raspolozena denes!?!?!?!?!?
|
|||
![]() |
|||
||
da....toa loso e?
![]() |
|||
![]() |
|||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
||
ми се шета
|
|||
![]() |
|||
||
mi se spie.....ic ne sum naspana denovive......
|
|||
![]() |
|||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
||
me prefati od Kalina... mi se spie
![]() |
|||
![]() |
|||
*mUzIkAlEn* ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
||
I MENE MI SE PIE EDNO NESCAFE |
|||
![]() |
|||
*mUzIkAlEn* ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
||
da....toa loso e? [/QUOTE=*mUzIkAlEn*] Za cudo i mene me prefati od KaLiNa i mi se spie!![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |