![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11401141114211431144 1402> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк
имаш порака... ![]() ...колега идам ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
..sdk..... nesto zavrseno do kraj
![]() Изменето од marija1000 - 03.Февруари.2009 во 14:08 |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк,.... западнав во една голема досада каде што се се врти во круг и секој ден е исто... рутина... е нејќум таква рутина...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
sdk DAJ IM NA TIE KOI ZASLUZUVAT
![]() A SEKOJ ZASLUZUVA PO NESTO ![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 14:35 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sakam da ti kazam deka ke spijam i ne me baraj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
sdk...kolku e samo najsrcka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Ме мачат испитите во комбинација со мојата мрза.
![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ај да не се ширам , ќе си приберам мрзата од кај зора
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
бери цела за тебе еве ја земај,и така се дефинираш гледам со неа
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
сдк дека ова е некој нов „вирус“ предиспитна треска + мрза
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
и ќе си ја заклучам ![]() |
|
![]() |
|
Херојот што ќе ме ослободи од мрзата ќе го наградам богато
![]() |
|
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк,... т.е на зорава над мене...
афкорс дека сум учениче... што ме мислеше ти ![]() |
|
![]() |
|
Мислев дека си предшколска возраст
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11401141114211431144 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |