|
Што читате моментално |
Внеси реплика | страница <1 112113114115116 163> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тело-к*рејши Ханиф
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
он - лајн весници .......... и огласи
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вечерва ќе почнам со "Случај патоказ" - Ијан Пирс...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а јас ја почнувам Островот од последниот ден-Умберто Еко
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
avon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2009 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cevlite na drugata zena - Adel Parks
zapletkanite odnosi megu mazot i zenata ,vistinite i zabludite okolu brakot. |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Левијатан“ од Борис Акунин
добро крими романче |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Четвртиот Кенеди - Марио Пузо
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
avon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2009 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rozata na Sevastopol - Katerina Mekmehon
|
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Разбој"- Владо Малески
Изменето од Македон - 07.Мај.2010 во 13:16 |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам неколку нови книги кои неодоливо ме мамат да ги абсорбирам,но премореноста која е резултат на мојата професија,не ми дозволува да им се посветам....се обидов пред некој ден и после неколку страници заспав
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо не читам деновиве сакам од Николас Спаркс да купам книга, па имам едно прашање: дали навистина се интересни толку книгите на Николас Спаркс Читав низ странициве и по нетов гледам многу фален е писателов. Ќе си купам книга од него, само дајте предлог која од овие:
- Одлука - Порака во шише - Страници за нашата љубов - Прошетка за паметење |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Порака во шише(од пола ја читав со палома до мене) и Страници на нашата љубов ги имам читано и двете имаат прекрасна љубовна приказна
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele jas ja "Pocnav poraka vo sise" i nemozev da ja citam, ja ostaviv... ljubic neviden.. ich, ama ich nesakam takvi knigi
P.S. sega citam edna trilogija, momentalno ja pocnuvam poslednata kniga Изменето од mimicria - 10.Мај.2010 во 10:23 |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uuuuu kolku misteriozno.. edna trilogija. :D e de, kazi koja. :)
|
|
Внеси реплика | страница <1 112113114115116 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |