![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 112113114115116 300> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mene mi se spie , pa ne e loso da si legnam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
a moze so kalina da piam kafe...a so girl da spijam ?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
50:50 a? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
neee 50-50.... nego 100-100 :))) kako odi toa se cudis...epa vaka: prvo primer so kalina celosno i se predavam piejki kafe so nejze znaci so nejze 100%...pa posle tebe ti se predavam celosno 100% isto....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
a da ideme u bar i da mi se posvetis celosno dodeka pieme konjak?
taman posle spremen za da i se posvetis na girl..
![]() |
|
![]() |
|
hmmm....ajde...ama da ne zaglavime...pa na girl 0% da i se posvetam e posle u top ke me staj
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
neeeee.....pa ja i taka uste malce si begam........ aj dojdi,odam ja da nabavam konjak |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
hahahaha
![]() a da si se posvetis na kalinceto celosno ovaa vecer i onaka jas sum pri kraj so energija |
|
![]() |
|
![]() |
|
i so sea... dvete ste pri kraj... a da si najdam ja druga a ? vas ne ve biva...izmoerni ,pa ke spiete...pa ovo pa ono c ccccc c |
|
![]() |
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
ja bi ,...nadenal nesto zivo!
![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mi se praj nesto ama ne znam so...nekoa ideja?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
пијам капучино
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
mi se raboti
![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 112113114115116 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |