![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11281129113011311132 1402> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...sdk...pozitivnata energija nosi licna srekja...a verojatno i plata
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
сдк мамамд ова нешо мене ми се обракаш?
![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
SDK..
Mnogu negativnost strui niz Forumov... za zal...se gubi sjajot na nestata.. ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
sdk... plata nema
![]() ![]() ...i sdk..odam ...kje imam gosti ![]() Изменето од mamamd - 23.Јануари.2009 во 20:09 |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
сдк ...е нема...ја до 30 ова ке го викам
![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
сдк... се јавува потреба за уште еден компјутер дома...дефинитивно...ова веќе не се трпи
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
![]() или сме ние заразени со форумов или се погодуваме дома во погрешно време |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
сдк...ние сме си во право време дома...другиве доаѓаат во незгодно време ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
.... Sakam da kazam .... se ke se smeni osven jas .....
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
СДК... дај му власт, да го видиш каков е
![]() Не за џабе рекле старите... |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
сдк, дарлинг ако не ми кажеш ќе те прашам и тоа тука.....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
ja ne davam javni izjavi
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
да скршиш рака и нога... ама не на снег... коза една... да ја моли чоек за арно да каже....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
сдк упм почнав да спамирам
|
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11281129113011311132 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |