IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 111112113114115 277>
Автор
Порака
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Статус: Офлајн
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2010 во 14:43
-nekoja riba fatila zlaten Goko,i toj i rekol pusti  me ke ti  ispeam tri pesni na angliski

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
газење%20од%20смеење

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2010 во 20:36
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2010 во 20:41
Си бил мали Џокица и оди на училиште. И учителката им вика, сега ќе играме на буквата. Учителката почнува на буквата П и мали Џокица крева рака, а таа си вика не го кревам оти ќе каже нешто срамно, па прашала друг. После на буквата К и пак мали Џокица крева рака, а таа пак не го прашува да не каже нешто срамно. Кажува учителката на буквата Џ и мали Џокица пак крева рака, а учителката си вика е сега не може да каже нешто срамно, па ајде, кажи мали Џокица, а тој: Џуџе, учителке, џуџе, ама на со толкаав к*rгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2010 во 20:43
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2010 во 21:27
Originally posted by sneska_v sneska_v напиша:

Оу мај гад!
Сакам ваква да е баба ми!
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2010 во 02:16

Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2010 во 03:13
Oф мори мајко шо ме е** Трајкооо...

Кути мори ќерко и мене Петко...

смеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеење
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2010 во 10:36
Кога прочитав на еден српски сајт како некој прашал:
"А како је гласала Црна Гора, био сам у кухињи, сецкао сам лук, нисам видео колико нам је поена дала?"
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2010 во 14:44
              Како маж нервира жена?

Како настануваат караниците помеѓу мажите и жените? Иако велат дека жените се оние кои секогаш почнуваат први, ова се неколку примери...

...како маж може успешно да ве зафркне и извади од кожа.

1) Ја замолив жена ми во супермаркетот да купиме пиво за 650 денари. Рече дека не може и потоа без да ме праша купи дневна крема за лице за 1.500 денари.

- И кажав дека гајба пиво повеќе ќе и помогнеше да се чувствува убава.

2) Пред неколку дена ја прашав жена ми каде би сакала да одиме по повод годишнината од бракот. Таа ми рече: “Некаде каде што не сум била одамна.“

- И ја предложив кујната.

3) Додека ја гледав омилената емисија на ТВ жена ми седна до мене и ме праша: “Што има на ТВ?“ - “Прашина...“ и одговорив јас.

4) Жена ми се погледна во огледало и беше незадоволна од она што го гледа. “Се чувствувам ужасно, стара сум, дебела и грозна. Одма да ми дадеш комплимент!“.

- И реков дека очите се уште и функционираат совршено добро.

5) Со жена ми бевме на годишнина од нејзината матура. Еден од присутните беше пијан, но не престана да пие чашка по чашка. Ја прашав жена ми дали го познава. “Секако“ - ми рече таа. “Долго време бевме заедно и кога прекинавме почна да пие и од тогаш не престана“.

- Јас и реков “Кој би рекол дека толку долго ќе слави..
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2010 во 16:37
Женски мерки:
- голем
- поголем
- таман

Машки мерки:
- мал
- помал
- ист како мојот
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2010 во 14:54
Си била некоја принцеза, заробена во замок што го чувал змај. Еве како ќе се заврши приказната со различни видови металци.
• POWER METAL
Протагонистот ќе дојде на бел еднорог, ќе го избегне змејот, ќе ја спаси и ќе води љубов со неа во волшебната шума.
• THRASH METAL
Протагонистот ќе дојде, ќе го убие змејот, ќе ја спаси принцезата и ќе ја ебе.
• HEAVY METAL
Протагонистот доаѓа на Харли, го убива змејот, пие пиво и ја ебе принцезата.
• FOLK METAL
Протагонистот доаѓа со неколку пријатели што свират армоники, виолини, флејти и многу други чудни инструменти, змејот заспива (поради танцувањето). И на крај сите си одат… без принцезата.
• VIKING METAL
Протагонистот доаѓа на брод, го убива змејот со својата моќна секира, му ја дере кожата на змејот, го јаде змејот, ја силува принцезата, ја ограбува и го спалува замокот пред да си отиде.
• DEATH METAL Протагонистот го убива змејот, ја ебе принцезата, ја убива и си оди.
• BLACK METAL
Протагонистот доаѓа на полноќ, го убива змејот и го наденува на колец пред замокот. Ја содомизира принцезата, и ја пие крвта во ритуални сврхи и ја убива. Потоа и неа ја наденува до змејот.
• GORE METAL
Протагонистот доаѓа, го убива змејот и му ги истура цревата пред замокот, ја ебе принцезата и ја убива. Потоа го ебе лешот на принцезата, и го распорува стомакот и и ги јаде цревата. Па го ебе лешот уште еднаш, го спалува и го ебе уште еднаш за крај.
• GRIND METAL
Протагонистот доаѓа, вришти нешто неразбирливо 2 минути и си оди…
• DOOM METAL
Протагонистот доаѓа, го гледа змејот и си мисли дека никогаш нема да може да го победи. Паѓа во депресија и се самоубива. Змејот го јаде него и принцезата за десерт. И тоа е крајот на тажната приказна.
• GOTHIC METAL
Принцезата, во сомотен костум, почнува да пее сопрано. Протагонистот го завршува дуетот додавајќи го ѕверскиот дел, а змејот свири на флејта. Несакајќи ја проголтува флејтата и ги спалува убавицата и ѕверот и се задушува. Нивните души се проколнати на вечно страдање во пеколот.
• PROGRESSIVE METAL
Протагонистот доаѓа со гитара и свири соло едно 26 минути. Драгонот се самоубива од досада. Протагонистот доаѓа до собата на принцезата и свири уште едно соло со сите техники што ги научил минатата година на конзерваториумот. Принцезата му бега, барајќи го HEAVY METAL протагонистот.
• INDUSTRIAL METAL
Протагонистот доаѓа со замастен капут, му покажува среден прст на змејот и на крај обезбедувањето го брка од земјата на бајките.
• SPEED METAL
Одеднаш се појавува, кратко соло, змејот збунет, некој вришти чудни работи, принцезата сфаќа дека е дефлорирана, змејот и принцезата се уште го бараат виновникот.
• CHRISTIAN METAL
Протагонистот наминува на враќање од црква и му пее лигава power балада на змејот за тоа колку Исус го сака и дека змејот треба да се огледа на него. Змејот се похристијанчува, а кога принцезата ќе се обиде да му „заблагодари“ на протагонистот овој и враќа „Извини, јас не верувам во предбрачен секс.“
• GLAM METAL
Протагонистот доаѓа. Змејот му се гази од смеење на изгледот и го пушта да помине. Овој и ја краде шминката на принцезата и пробува да го офарба замокот розово.
• BATTLE METAL
Протагонистот доаѓа со легија храбри војници, воени кочии и дузина елитни воини. Како мајстор-тактичар го опколува змејот и опсадата трае 6 дена и 6 ноќи. Принцезата умира од досада.
• NU METAL
Протагонистот доаѓа во скапан Сто-кец и се обидува да се бори со змејот, ама умира кога широките пантолони ќе му се запалат.
• EMO
Протагонистот го гледа змејот и кенка колку тешко ќе му биде да ја натера принцезата да се заљуби во него. Змејот го јаде. Принцезата е пресреќна, бидејќи и онака бил плачливо педерче.
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2010 во 18:30
трешот владее, а највеќе ме насмеа гламот газење%20од%20смеење
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2010 во 19:04

...aaahahahahahmmmmeeeeeee....тага

Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2010 во 21:12
ФОН: Факултет на кој кога се запознаваш со колегите ти ги поставуваат следниве 3 прашања: - Колку години имаш?
- Од кој факултет се префрли?
- Каква кола возиш?

ЕТФ: Неупатените тврдат дека кратенка за ЕТФ е Електро Технички Факултет или Екстремно Тежок Факултет. А упатените знаат дека ЕТФ е кратенка од Ех, Требаше на Фон.

ПМФ: Кратенка од Пи*ки Многу Фалат. Кога ќе завршиш факултет добиваш титула "1Ч2Ќ"
- Чакнат
- Ќорав
- Ќелав

Правен факултет: Ако не знаеш каде да се запишеш после средно, талентиран си, но за повеќе работи, никакко не можеш да се одлучиш на една, ако се одлучиш за една ќе ти се здосади, повеќе те интересираат работи како на пример алкохол, риби, добра забава, алкохол, ноќни барови, алкохол, од дома те тераат да запишеш нешто бидејќи "нашето дете мора да има факултет" на пример можеш да запишеш медицина но ти немаш просек за тој факултет а и плус тоа се онесвестуваш кога гледаш крв, ако немаш јасни планови за твојата иднина, а и зошто ти се, тогаш запиши се на прваен.

Медицина: Академска установа во која се наоѓаат луѓе со завршено средно школо, мазохистично настроени и се одушевуваат на идеата за 6 години мачење(минимум). Доколку го преживеете овој третман и останете нормален продолжувате со својот живот со малку коса, работејќи како лекар на општа пракса. Сите причини за болести ги гледаат во конзумирањето на цигари, кај пушачите.

Филолошки: Факултет во кој постојат две женски а ниту еден машки тоалет. Современ кокошарник. Се е исто само што кокошките не зобат зрна по дворот. Односот на машки и женски е 1 према 9. Најдуховните изјави на часовите се кога некој наместо аорист некој ќе каже имперфакт. Таму е толку голем дефицит на мажи што можеш да бидеш најгрдиот и најглупиот и пак сите да те сакаат. Воведување на сложени направи како на пример течен сапун се планира следната година...

ДИФ:  Да, имам факултет!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 111112113114115 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,220 секунди.