|
ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности |
Внеси реплика | страница <1 111112113114115 173> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така како и во Штип ,Струмица , Велес и Куманово . Едноставно СДСМ ги губат изборите со невиден резил . Никола ќе ги направи лом наесен .
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Очигледно СДСМ е со масите... оние кафанските.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е кај се нашите Прилепчани да ни кажат како било за да не читаме од ваму -од таму.
Е мајчин Бранко, му пишува ли некој или сам се досетува Црвенковски: Никола, кога со Љубчо ќе се поздравеше... А баш ме интересира кога тој не миеше раце, односно после поздравување со кого??? не миел раце |
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe koga se izborite? za den dva ili ... neli kampanjata e 30 dena pred izborite... na nekoj saatot mu otishol epten napred... eeee pusta zelba za vlast... a ne e losho da se razmrdaat sdsmovcite malce niz Makedonija posebno sega koga imaat silno opzicisko krilo na chelo so LupCo, i sega na mitinzite opozicijata veli LupCo LupCo BrankOOOOOO LupCo LupCo BrankOOOOOO LupCo LupCo BrankOOOOOO !!!
choek da neznae dali se pozdravuvaat ili od lutina i bes se oshtrat megu sebe otkako nivnite lideri se ispogushkaa...
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве бе мајче,јас,информации од прва рака ...шо се вели вчера, утринско кафе...надежно...саботно и кулирачки...одеднаш,мојот мир беше изреметен со маса на квази интелектуалци ми дојде на оние во црвените блузички да им врзам по еден шамар..со ред...а после на тоа развиорените играорки во жолто-плава комбинација да им акнам по една клоца...не дека ќе сватат зошто,не се залажувам,туку ќе ми излезеше лутината! сме го заебале и Дарвин и неговата теорија за еволуција...која црна еволуција бре...ме уби туѓата срамота !!! ете така јас го доживеав вчерашниот циркуз...и оној од црвените и оној од плавите си дојдов дома ко пишман аџија и се пцуев за мојата неинформисаност за активностите на партиските специјалки(прилепски израз де)...отииии...искрено...имам бре нагон за повраќање и од едни и од други...ми се смачи да ми вреѓаат интелегенција...МИ СЕ БЛУЕ !!!! П.С кој како сака така нека си свати п.п.с Здравко бе,ти ко по директива сонце те нема,те нема,туку ќе се појавиш однекаде да јавиш вести од теренот...и се наменски п.п.п.с да не ме разберат другиве погрешно де овој Здравко ни е најличното дете во ...кхм..кхм..не кажувам каде....и најуслужлив ...ми се нашол неколку пати
Изменето од Andjelina - 01.Јули.2012 во 16:44 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за мојот омилен администратор Меси ...за да не се прашува-И сега како било во Прилеп ???
не беа 9.000(тоа е за уметнички дојам,шо би се рекло) ама далеку од тоа дека беа 2 500. слободна проценка...околу 7 000 со што од доверливи извори ти давам цифра од 700 луѓе кои дошле од надвор од Прилеп другото се си беше наше...домашно врачунај го и моментот -СТРАВ ДА НЕ ТЕ СНИМАТ КАМЕРИТЕ,па да го јадеш стапот утре!!! оти сакале вие да признаете или не тој е се поприсутен
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам мило! Значи едните лажат, другите сушат... ... сега, според твоите проценки, дали мнозинството од Прилеп е СДСМ-овско или ДПМН-овско ? Ако би се гласало утре, кој би добил повеќе гласови ?
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Меси,добар заклучок...не би биле политичари ако не лажат
во врска со прашањето не би знела да ти кажам затоа што на минатите избори во Прилеп се случи местенка во последниот саат од гласањето,така да кој ќе победи е неблагодарно да се прогнозира а со оглед на последните настани со инспекциите односно со легалниот рекет кој се врши во моментов,со оглед на мртвилото во градов,по купот затворени фирми и дуќани,по секојдневните притисоци мислам дека по малку на сите ни се смачува од се мада,кој и да биде тешко дека ќе оди нешто на подобро...бар јас така мислам и да се надоврзам на Курир во врска со- Симпатизери на партијата неколку пати се пожалија дека им бил вршен притисок да се појават на митинг, не само во својот, туку и во други градови. http://kurir.mk/makedonija/vesti/76268-Uste-poslaba-posetenost-na-mitingot-na-SDSM-vo-Prilep исто како членовите од СДСМ така и членовите на ВМРО беа под присила и закана изведени по кафулињата прилепски облечени во црвени блузи...не сите..а добар дел (оние попаметните) беа надвор под присила...како и секогаш впрочем Изменето од Andjelina - 02.Јули.2012 во 00:04 |
|
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=CDDFC6F6BF81524086C58A52BEBA8E05
сочувствувам со тоа, вие сте опкружени со ѕверки, Грција, Бугарија Србија... опкружени сте со овие ѕверки и имате потреба да се воспостави идентитетот. |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=2804168B19E6B8498DA1A39D1CDB55C4
- Албанските компании се заинтересирани за инвестирање во Македонија особено во хотелиерството, градежништвото и осигурувањето. Лани вложувањето на фирмите од Албанија изнесуваше 2,5 милиони евра, рече министерот. брееее многу бе милион со колку нули се пишува? |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...еве бе,поефтинуваат горивата! молчите,божем не сте разбрале.. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naftata ~130 $- benzin 91 din
naftata ~94 $- benzin 77 din! ...naftata padnala okolu ~30 %....benzinot padnal duri...>15 % !! ...ama , ...otkoga pa nekoj ovci-te neshto gi...prashuva tuka, ...osven koga se raboti za onakvoto na nekoja si statua ....nekade? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега, се радуваш или се жалиш што паднаа цените ?
Фалиш или критикуваш ? Дали тоа е добро или е лошо ? Дали треба да го поздравиш или да му удриш заушка ? |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo edna matematika
ulica dolga 70 metri shiroka eve 10 neka e makar shto poveke od 7-8- nee znaci 560 kvadrati, eve ushte 560 neka ima plus nakaj Marko Cepenkov toa se 1120 kvadrati i ako se zeme prosek po 2-3 lica na kvadrat toa se 2-3 000 lugje Angjelche teshko deka bea 7 000. A 45 avtobusi po 50 lica se kolku?...
P.S.
pomini ako trebit neshto,
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Внеси реплика | страница <1 111112113114115 173> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |