|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 110111112113114 277> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ме насмеаа, ама ми го разубавеа денот, обично нејќам старци, ама овие просто владеат!
http://www.youtube.com/watch?v=jNV5bgsv984 оригиналната легендарна песна http://www.youtube.com/watch?v=594WLzzb3JI инаку последен пат нај јако и најслатко се смеев на ова, и уште ми е смешно |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгубено е мало плашливо маче....се одзива на името МАЦ..за тој што ќе го пронајде следува мачката на поклон
п.с го најдов малото плашливо маче |
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hhahahaha.... hohohohooooo.... hihihihi...... |
|
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од computer - 29.Мај.2010 во 16:52 |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто нема сексање во државни фирми?
- Затоа што сите се роднини!
muahahahahahhhhaaaaaaaa.........
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е расизам?
Да не ти се дига на Бијонсе. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да ме ставиш во уста и да ти мрдам лево
- десно, да биде жешко и на крајот да плукаш бела течност...
-Искрено, твојата четка за заби. |
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaže zeko zmiji: 'Oprosti što sam te neki dan zezao da nemaš noge!'
Na to će zmija: 'Ma nema veze, bilo pa prošlo!' A zeko će: 'Svaka čast! Evo ruka!'..... mehehe, mehehe....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Белец сака да направи црно дете. Вика ќе одам
кај некој црнец да прашам како ги прави децата црни.Оди и црнецот го
прашува дебелина на органот имаш 20?Не вика 15...Должина на органот имаш
30? Не 25! Ништо, вели црнецот, тебе ти влегува светлина...
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На часот по македонски јазик учениците добиле задача да напишат состав на тема:"Што би правеле кога би биле директор? "Сите пишуваат,а Симе не мрднува со прст.Наставничката го гледа,па строго го прашува:- А зошто ти не пишуваш?-Ја чекам секретарката да и издиктирам.
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 110111112113114 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |