IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 110111112113114 277>
Автор
Порака
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Статус: Офлајн
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2010 во 16:37
http://www.on.net.mk/galerii/Vo_megjuvreme/images/On.net_Vo_megjuvreme_006.jpg
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2010 во 20:00
не ме насмеаа, ама ми го разубавеа денот, обично нејќам старци, ама овие просто владеат!
http://www.youtube.com/watch?v=jNV5bgsv984
оригиналната легендарна песна
http://www.youtube.com/watch?v=594WLzzb3JI

инаку последен пат нај јако и најслатко се смеев на ова, и уште ми е смешно газење%20од%20смеење

размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 12:45
Изгубено е мало плашливо маче....се одзива на името МАЦ..за тој што ќе го пронајде следува мачката на поклон

газење%20од%20смеење

п.с го најдов малото плашливо маче плазење
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 14:58
Originally posted by vili2121 vili2121 напиша:

1. Зошто мажите се како делфини? Се тврди дека се интелигенти, а уште никој нема докажано.

2. Зошто мажите се како микробранова печка? Се загреваат за 15 секунди.

3. Зошто мажите се како сперматозоиди? Само еден од милион е од некаква корист.

4. Зошто мажот не може да биде убав и интелигентен во исто време? Тогаш би бил женско.

5. Зошто батеријата е подобра од мажот? Има барем една позитивна страна.

6. Мажот е како видео рекордер – напред, назад, напред, назад …..eject!

7. Зошто мозокот на мажот вреди повеќе од мозокот на жената? Затоа што се поредок вид.

8. Мажот е најпаметен за време на сексот затоа што е директно споен со изворот на интелигенција.

9. Зошто мажите сакаат невини девојки? Затоа што не поднесуваат критики.

10. Како знаеш дека мажот ти е мртов? Сексот е на исто ниво, но можеш слободно да го земеш далечинскиот управувач.

11. Зошто мажите немаат средовечна криза? Заглавуваат во адолесценција.

12. Како мажите ја замислуваат предиграта? Молат половина час.

13. Што е заедничко за клиторисот, ВЦ школката и годишнината? Мажите секогаш ги промашуваат.

14. Зошто само 10% од мажите одат во рајот? Ако би оделе повеќе, рајот би се претворил во пекол.

15. Во што е разликата помеѓу свиња и маж? Свињата не се претвора во маж кога ќе се напие.

hhahahaha.... hohohohooooo.... hihihihi......
голема%20насмевка

Кон врв
computer Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Патриот

Регистриран: 25.Март.2010
Поени: 504
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај computer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 16:52

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Изменето од computer - 29.Мај.2010 во 16:52
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 21:02
Зошто нема сексање во државни фирми?
- Затоа што сите се роднини!

muahahahahahhhhaaaaaaaa.........
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 22:55
Што е расизам?

Да не ти се дига на Бијонсе. голема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 02:05
Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

Што е расизам?

Да не ти се дига на Бијонсе. голема%20насмевка

смеење
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 19:11
Незнам дали ке излезе..ама голема%20насмевка
Nikola Gruevski,...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 20:39
Сакам да ме ставиш во уста и да ти мрдам лево -  десно, да биде жешко и на крајот да плукаш бела течност...
                                                                 -Искрено, твојата четка за заби.
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 20:43
Kaže zeko zmiji: 'Oprosti što sam te neki dan zezao da nemaš noge!'
Na to će zmija: 'Ma nema veze, bilo pa prošlo!'
A zeko će: 'Svaka čast! Evo ruka!'.....

mehehe, mehehe....газење%20од%20смеење
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 23:03

Белец сака да направи црно дете. Вика ќе одам кај некој црнец да прашам како ги прави децата црни.Оди и црнецот го прашува дебелина на органот имаш 20?Не вика 15...Должина на органот имаш 30? Не 25! Ништо, вели црнецот, тебе ти влегува светлина... смеење

Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2010 во 11:16
На часот по македонски јазик учениците добиле задача да напишат состав на тема:"Што би правеле кога би биле директор? "Сите пишуваат,а Симе не мрднува со прст.Наставничката го гледа,па строго го прашува:- А зошто ти не пишуваш?-Ја чекам секретарката да и издиктирам.

Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2010 во 15:22
Originally posted by sanja-a sanja-a напиша:

На часот по македонски јазик учениците добиле задача да напишат состав на тема:"Што би правеле кога би биле директор? "Сите пишуваат,а Симе не мрднува со прст.Наставничката го гледа,па строго го прашува:- А зошто ти не пишуваш?-Ја чекам секретарката да и издиктирам.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 110111112113114 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,516 секунди.