![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 110111112113114 1402> |
Автор | ||||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
и одвај чекаш а ![]() |
||||
![]() |
||||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|||
не ми се учи организација и економија
|
||||
![]() |
||||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|||
odvaj cekam normalno
![]() ![]() |
||||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ај ти држам среќа да не те праша ![]() |
||||
![]() |
||||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|||
fala mnogu
![]() ![]() |
||||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||||
![]() |
||||
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
|||
сакам да кажам кооолкууу мнооогууу сум заљубена
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|||
Сакам да кажам дека надежта последна умира
![]() ![]() ![]() |
||||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||||
![]() |
||||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
|||
deka maceto mi se razbole
![]() ![]() ![]() |
||||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||||
![]() |
||||
|||
sakam da kazam deka povtorno imam brz internet
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|||
sakam da kazam deka ne znam so da jadam
![]() |
||||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||||
![]() |
||||
|||
sakam da kazam deka mi se jade pizza a me mrzi da kupam
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Sakam da kazam deka paralogizmot na subjektivnite dnevni fluktuacii, doveduva do iracionalni katarzi, oboeni so predrasudi kade sukcesiite kon objektite e parcijalna i u stvari pojma nemam sto sakav da kazam.
|
||||
![]() |
||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|||
AMAN,DO KOGA
|
||||
![]() |
||||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|||
аман до кога нервираат тараите ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 110111112113114 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |