|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 110111112113114 229> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СПОМЕНИЦИ НА АЛБАНСКИ ДЕЈЦИ ВЛЕГУВААТ ВО СКОПЈЕ 2014
Најавите на политичката партија ДУИ дека на плоштадот Македонија рамо до рамо со нашите револуционери ќе стојат и албански херои, полека се остварува. Советниците од Општина Центар денес треба да го усвојат предлогот на градоначалникот Владимир Тодоровиќ за поставувањето споменици на овие три личности значајни за албанската историја
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а да, заборавивме на нив, во сета каша мораа и тие да се убацат, а еве сега од инает градоначалникот на газибаба ќе правел свој плоштад поголем од главниот, ќе си играме кој има поголем...плоштад
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не разбрав добро ова нашава капиџик порта дали е триумфална или градска.порта
Нели едно време се велеше дека е градска порта. Ги слушам архитектите како велат дека триумфалните се карактеристични за римската империја, а подоцна по Наполеон само Хитлер изградил триумфална порта. |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Остај порта...гледај нови 32 милиони евра за НОВИ скулптури....Има ли крај на кичерајов и перењево пари????Премногу мириса за да е нормално...Но многу пари ограбија од народот...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sho????? ti si ubranista ili nekoj faktor arhitekt, da znaes toa sto tie urbanisti i arhitekti ne znaat?????? jas velam BITNO E DA SE GRADI, A JAS NESUM TOJ SHO GO KREIRAM GRADOT ZA TOA SI IMA STRUCNI LUGJE ILI MOZEBI ZABEGAN TOGAS nemaj komentar Изменето од anakin - 27.Октомври.2010 во 19:45 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Битно било да се КРАДИ????
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bitno e da se gradi
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da se gradi kradliva drzava i sogolen narod???Aman bre....Misli li nekoj na ovoj unesre'ken narod....Ili neka se KRADE ....belkim i mene 'ke mi dade>>>>
Изменето од Анастеа - 28.Октомври.2010 во 00:25 |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Инаку еве се извервирав со некои нови скулптури и нови 32 милиони евра народни пари...изарчени за задоволување на апетитите на гладниве...за пари....се разбира народни...Уште еден потег за бричење пари...и злоупотреба на проектот 2014...Кој и колку ќе се офајди од оваа последна зделка?????
Изменето од Анастеа - 28.Октомври.2010 во 00:26 |
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ајде аирлијааааааа....уште еден куп нови скулптури одобрени денес
а МЕГАпроектот со хидроцентралите отиде по ѓаволите...а и шо ќе ни се бе хидроцентрали???? ништо не ни треба...ќе си имаме мал милион споменици |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ti samo sedi si so...skrsteni noze,
..pa ke vidish deka se ke si dojde na mesto...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве да речеме и дека не сме се разбирале од такви работи, што треба сега, ако не сум образован по таа струка да викам ура на секој објект што го градат властите, па макар и тој објект да не вреди ништо? или треба да имам сопствено мислење? туку ај кажи ми, случајно експерти, архитекти и инжињери да не се луѓево од владата и општините, па знаат како се формира урбанистички план и знаат точно што и како треба да се гради, или тоа се „политичари“ на кои последна занимација треба да им биде урбанизмот? и кажи ми дали тие што го поддржуваат планов се експерти? или обични граѓани? некој барем се труди да даде аргументиран и издржан коментар, додека некој „експерт“ знае само да даде честитки до владата (барем да знаеше за што ги дава) и кажи ми кои се тие експерти кои ги исполнуваат желбите на владата? тоа се архитекти? кои се тие архитекти? не ги ни видовме или слушнавме за нив, а камо ли па да дадат експертско мислење за било кој дел од планот или да си го оправдаат! каде се тие да ја објаснат архитектонската, урбанистичата и структурната оправданост на овие објекти? еве, да речеме дека не се разбирам воопшто во таа област, слободно нека излезат, нека ме образоваат и убедат да ги променам своите ставови! |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пјетар Богдан, Јосиф Багери , Неџат Аголи ......тројцата нови вмровци на плоштадот во главниот град.....навистина импресивно.... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 110111112113114 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |