![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11101111111211131114 1402> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ВЕ ПОЗДРАВУВАМ СИТЕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ПОЧЕСТО ![]() САМО ЅИРКАМ, ИНАКУ СУМ НА ГОДИШЕН ... И НЕ СМЕАМ ДО ТОЛКУ ![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
сдк интересен ден и оди во нагорна линија
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
.sdk....da....odmoreni so site sili napred... so procitani lektiri ![]() Изменето од mamamd - 13.Јануари.2009 во 15:44 |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....sdk......eve me
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
traktorce ![]() Сениор ![]() ![]() Brm Brmm Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
sdk
nuzni se promeni na mesto polozbata na glavata
izvadi e od g'z pa kje znaes kade sto treba da bide ![]() Изменето од traktorce - 13.Јануари.2009 во 16:57 |
|
Подобро еден ден Волк, него цел живот Овца !!!
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
уфф, се изморив и ми се приспа. следниот пат ќе си купам, не ја правам сама, на лет и уникатност и „домашни ракотворби“.
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сакам да кажам..... Не ми се падна паричката... ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк,... никој не ги чисти сите сокачиња и улици... како таму да не живеат луѓе...
![]() ![]() ![]() и кој ќе одговараше ако колата се лизнеше кај што не треба..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
сдк
ми треба кревет |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
те разбирам бисерна лудило беше кај нас по улициве од сто неможев да си дојдам до дома на крај одев само на чорапи ![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
mi se oladi cajot
![]() |
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
sdk.......neke ptice nikad ne polete...........
![]() ![]() |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
snezzana ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 77 |
sdk ... ne ne sum zaboravila
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк....се насмеав од НЕзгодиве
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11101111111211131114 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |