![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11041105110611071108 1402> |
Автор | ||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
сдк,... ја вратив од кај што дошла,... и назад........
![]() ![]() ![]() и уште фала ми рече..... ![]() |
||
![]() |
||
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
|
....sdk.....mi nedostiga edna forumdzika
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
СДК... како ме насмеа Зенмастер на политика, со едно процедурално прашање...
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ajde ma ti nad mene neli spiesh?
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Сдк... не ме оставате ма, кокошки едни...
![]() Готово, одам, крај, легнувам... се убедив
![]() ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ajde brishka
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
сакам да кажам... а кому да кажам???кој ќе ме слушне у 3 ипол после полноќ
|
||
![]() |
||
|
ja ke te prochitam, pa ke si legnam
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
сдк...кој ќе ти се најде у зло доба ако не комшиката...па макар и несудена да е
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
neli neli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
sdk...smaceno mi e da slusham deka ucitelkite rabotat 4 casa... dodeka vie spiete mene oci mi sitekoa pishuvajki opisni ocenki ...
![]() |
||
![]() |
||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
|
zatoa lani od kerkami odvaj go docitav 2 celi stranici ![]() |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...daaa ama se ti e jasno...koga beshe so petka mora da dadesh 10 evra... i da predizvikash nezadovolstvo... malku e...gledaj kolku petki ima ![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Сакам да кажам.....Едноставните нешта секогаш се поубави.... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11041105110611071108 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |