|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика | страница <1 108109110111112 115> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Смислата му е да најдеш смисла и во бесмислата. Или од Ништо да направииш Нешто. |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,a shto e toa neshto shto bilo nastanato i pred Gospod i pred univerzumot,,,a propo toa ,,,i pred toa bi moralo da ima neshto ,,/i pred toa neshto/,, ,,i taka navleguvame vo circulus viciosus,,, ,,,,pri shto samo po sebe se nametnuva deka smislata na zhivotot e vo samite nas sega i tuka,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojata smisla na zivotot ja cinat tri prekrasni nesta,koi mi ja davaat seta sila,seta nadez za da mozam da postojam i ziveam.I za mene tie tri nesta se smislata za zivot.
Изменето од SVOJA - 21.Март.2014 во 08:54 |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убавина е кога немораш да зборуваш...убаво е да бидеш нем Да? Не? Можеби? Сите убавини за душата доаѓаат во немости |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе научиш да си го контролираш бесот... суетата да ја ставиш во втор план... да не пукаш на прва и да ја употребиш математиката како броење... тогаш знај си го сватил смисолот на живеење.....
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,zhivotot i koga nema smisla toj sekogash ja ima taa smisla ,,zaradi prashanjeto dali ima smisla,,,
,,,i zatoa negovata smisla e vo nego,,,zhivot,,, |
|
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E oti taka be losi momcinja?
Koga ke se zaigrame treba so kjotek da ne smirat¿ |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,mha,,,,aj dobredojde i dobronenajde JT,,,,
,, ostai šo da mu praiš,,,šo znae dete što se trista kila zima i nosi,,, ,,,vidimajkata toa da bilo smislata na životecov,,, ,,, ,,,, ,, |
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
da si legnes porano pajsi
|
|
vivi
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,zarem ushte od sega,,,,,,,a zhivotov brzo sho minuva,,, Изменето од pajser - 26.Мај.2014 во 14:52 |
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,Zivotot e neobicno ubav,ako covek ne se plasi od nego i go prifati so otvorena dusa,,
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
Внеси реплика | страница <1 108109110111112 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |