IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали и колку ви смета минатото на партнерот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали и колку ви смета минатото на партнерот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 25>
Автор
Порака
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2007 во 19:41
Sepak po odgovorot na prasanjeto ke moze da se vidi kolku bese nadopolnuvanje, zatoa sto imase edno "no". намигнување
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2007 во 20:38
Originally posted by sensei sensei напиша:

Sepak po odgovorot na prasanjeto ke moze da se vidi kolku bese nadopolnuvanje, zatoa sto imase edno "no". намигнување

Не, не, не си го разбрал добро... Знаеш како е, да не испадне, се' што ќе кажеш може да се употреби против тебе
Кон врв
emkas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 398
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emkas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2007 во 02:37
Kolku pomalku se  znae za minatoto na partnerot tolku podobro, zosto sekako ke se najde nesto sto ke te kopka od negovoto minato i sto nema da ti dade vnatresen mir.
Mene licno ne mi smeta i ne rasprasuvam mnogu za minatoto - sekoj ima  minato dobro ili loso, najbitno e kakov/a  e  so tebe  vo momentot koga ste zaedno i dali taa licnost te ispolnuva  vo segasnosta... minatoto i idninata ne se bitni, bitno e da si sreken so nego/nea  vo momentot koga ste  zaedno.среќа
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2007 во 11:22
Originally posted by Julija Julija напиша:

Originally posted by sensei sensei напиша:

Не, не, не си го разбрал добро... Знаеш како е, да не испадне, се' што ќе кажеш може да се употреби против тебе

Razbrav, samo toa e negacija, a ne nadopolnuvanje. Inaku normalno deka taka ke ispadne намигнување
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2007 во 11:39
Problemot so minatoto e sto nikoj potpolno ne se otkazuva od nego bidejki so nego se identifikuva i cuvstvuva iluzija na poznata sigurnost. Iako nema vina, minatoto go uslovuva odnesuvanjeto na edinkata, sto znaci ne si imaj rabota so luge so loso minato
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2007 во 19:08
еве јас да си кажам,  минатото на  zbunet  воопшто не ми смета, пошто го гледам малиов ке има среќна иднина намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2007 во 19:39
A kletvi sto ke me stignat od tie sto sum gi otkinal i otkacil ?
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2007 во 07:56
збунет, тебе клетви и уроци не те фаќат брате

продолжи така даље и заборави го минатото и жените од него намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2007 во 09:16
E pa togas ke trgnam na postari za da nemam veke takvi problemi i moze ke naucam nesto novo, a ne kako dosega da gi ucam ja :
 - Moras i prslukot da go izvadis
 - A nozete na ramena treba da stojat ?
 - Ne znam koj film si go gledala, ama ima mene da me slusas, ako sakas da go naucis zanaetot, rasiri gi i disi dlaboko so poluotvorena usta...sto si ja rasirila tolku...potsoberi ja...nisto...ne te biva...ke ti pustam film i potrudi se nesto da zapamtis.
 - A moze drug den ?
 - Ne moze, oti ako ne bide nisto deneska, utre ke te otkacam, a takov kao mene drug nema da najdes . . .
Кон врв
SPARKI Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Август.2007
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SPARKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 17:46

ne e bitno na zena dali si i prv,bitno e da si i posleden

SPR
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 23:02
Originally posted by anakin anakin напиша:

Originally posted by male4ka male4ka напиша:

би ми пречело доколку повекето од времето што го минуваме заедно ми збори за бившите а не се концентрира на нас...за малку информации не би ми пречело да знам,а секако ако го интересира и ме праша и јас на него би му кажала за своето минатонамигнување

maleska eden sovet ko od mene i to bez pari
nikogas nemoj toa da go napravis
причина има?збунетост
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
LIPS Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Септември.2007
Локација: Italy
Поени: 83
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LIPS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2007 во 03:21
Mene ne mi smeta minatoto, no sakam da go znam
Кон врв
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 09:22
Minatoto go napravil ljubeniot toa sto e denes, i dokolku nie imame ljubov , razbiranje , harmonija i strast mene ne me tangnira ama ich kakov bil porano . Odime napred
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 13:37
Normalno deka mi smeta, na primer na druga masa u lokal pokazuvaat nakaj nea i naslusnuvas...eeej sto i praevme, a?...trojca, a?
E taka se slucuvaat masovni ubistva...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.