![]() |
|
Колку последователни оргазми може да доживее жена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213> |
Автор | |||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
znaci jas sum zgresil imam rabota so nimfomanki izgleda:)
bez 3 ne ni pocnuvaat:)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
Lele src ...nemoj da mi kazes deka na pocetokot ti vikaat "ako me ostavis bez tri orgazma milsi mu ja ...te menjam odma"
![]() ![]() ![]() Mene mi e dovoleni i eden ama vreden
![]() |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
...ААА...ТУКА СМЕ!!!А ВАС ДА НЕ ВИ Е ГАЈЛЕ ДАЛИ СТЕ ГО ЗАДОВОЛИЛЕ МАЖОТ...ТУКУ ГЛЕДАТЕ САМО ЗА ВАС...И НЕ МИ РЕПЛИЦИРАЈТЕ ЌЕ ТРЕБА И ПРАКТИЧНО ДА ОБЈАСНУВАМ...!!!ПОЛА ДЕВОЈКИ И ЖЕНИ МЕНЕ МЕ ПРАШУВААТ ШТО СЕ СЛУЧИЛО...ПА ЈА ЛИ ДА МУ МИСЛАМ И НА ТОА... |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||
Оргазам? Па во просек еднаш, некогаш воопшто.
Битна ми е содржината на сексот, да ми биде убаво на душата.Може така сум дизајнирана, за еднаш само ![]() |
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
Zadovolstvoto na mazot e vidlivo, i ako nekoja ne uspeala da zadovoli maz treba da se preispita nesto ne e vo red so nea!!! Ako si tolkav maz da gi dovedes devojkite koi se sexsaat so tebe do besoznanie pa posle da moras da im pokazuvas snimka za da znaat sto se slucilo ....bravo za tebe
![]() |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
..ЈАС НЕ РЕКОВ ДЕКА НЕ ГО ОСЕЌАМ...АМА ДА ПРИМЕТУВАМ СЕКОЕ ДВИЖЕЊЕ...Е НЕМА!!! |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
||
pa iskreno jas ne bi ja ostavil so eden :)
ako vise sum pocnal:)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Epa maco eden jas mozam da si go obezbedam so sigurnost, a za drugite toj sto e so mene ke treba da se potrudi, ke treba da mi dade vreme
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
||
pojma nemam?????????????????
![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...si zaboraila?... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
||
vistinski ili odglumeni ???
![]() |
|||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|||
![]() |
|||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
||
.............i da znaes deka sum zaboravila?????odamna ne mi se slucilo da doziveam nekoi dva tri ............na primer????? c c c c c c c c c c c c c c c c c
![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...sakam iskreni luge, svaka chast...ti posakuvam sto poskoro da doziveesh... ![]() |
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
повеке од 3 ама само со добар партнер
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |