|
Брзо возење |
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шефице од економска гледна точка намали гас...Десната навлака на штиклата побрзо се аби.
Единствено нешто што ме релаксира,но практикувам само ако сум сам. И доволно сум сигурен во автомобилот. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А затоа ли јас навалувам на десно кога одам? Малку ќе морам да паузирам од брзо возење, па ќе ми држи влага ова од пред некој ден. Додека не ми удри адреналинот во глава. |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes od Ohrid sum se vratil za 1 cas i 10 minuti..
..Sum stanal i jas kako onie strancite od Tetovo , Gostivar i Kicevo
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е јас како македонец економист вчера со бериќет и дожд како од кофа
Скопје-Охрид три часа. А денес посабајле со малце дожд Охрид-Скопје два часа и дваесет минути. И фала богу за прв пат опуштено без Швицарциве-камикази. |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..So sto li patuvas tolku dolgo..Jas so avtobus za tolku stasuvam
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со 2400 кубика и 116 коњи,
а најбитното да нагласам со памет пуштен на пасење и уживање во возење.Оти во кола не пушам и неколку паузи за прочистување на плуќа. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас само да ве прочитам... |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Pa dobro vreme , se nadevam pauzite ne ti se podolgi od polovina cas
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега сметај,во пета брзина на 2000 обртаи повеќе од 95 км/ч не возев.
Но ми требаше такво опуштање,а патот без сообраќај беше одличен... Башка економија си е економија,со 140 веќе позади од ауспух педесет денарки ми тропкаат на асфалт. |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A da probas Straza i Preseka u ler da gi spustas , togas e najekonomicno
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бев на ум...Ама каскатија кога ќе удри виша математика,и дека отидоа плочките и дисковите со тешко срце ќе се спушта де во четврта де во трета.
А битен момент покрај четирите патарини е и фактот оти ме фатија двата семафори во делот на патот каде се вршат поправки. Изменето од Орка - 07.Септември.2014 во 22:38 |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ako se zeme matematicki da se presmeta , Ti si stasal do Skopje za 22 minuti
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Остај кинескиот дигитрон,поарно на прсти сметај.
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Летово си го заокружив рекордот... 200 км/ч на рамно. |
|
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |