|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 42> |
Автор | |
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i meko
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
julence
Нов член Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koristam boja za kosa ednas u mesec .Temno se farbam pa neam potreba cesto da goram kosa
|
|
123+345=764
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам светло кафеава,не се фарбам,а и не мислам да се фарбам.
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veke ne, malku ja skrativ ama pak ispaga istata dolzina, nekako ekstenzijas mi napravi frizerov
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
MisIca.
Група Регистриран: 02.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kratka mi e kosata , moja prirodna boja a toa e boja na kosten |
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам коса у период на прелаз...т.е. куса во раст:) Од секоаш сум ја шарала...едно време ми збоктиса...па сеа со колор шампон ја лиам...некоја си лилаво-розева шо знам јас боја:)
|
|
Точачиња.
|
|
ivana_zi
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам долга коса, не е ниту права, ниту локнеста (нешто измеѓу ) Иначе, смеѓа сум..а ептен сакам да се шатирам со боја која е една до две нијанси посветла од мојата, ама уште не се десило тоа
|
|
Ништо не е таинствено освен за да биде разоткриено, и ништо не е скриено освен за да биде откриено...
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mojata kosa e nesto pomegu
|
|
|
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Crvena, se farbam so palete zatoa sto togas ima najubav sjaj iako velat deka palete najmnogu gi rascvetuva vrvovite niedna farba ne dava boja i sjaj kako taa.
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
Dragana
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam crna kosa i ne se farbam |
|
I'm not complete idiot...
Some Parts are missing |
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najcesto sum plava, ama vo site varijanti, od temno do najsvetlo, koga stavam prethodno blans.......bojata ja menuvam na tri nedeli maksimum...... frizura kratka, mislam deka na zeni vo moi godini poubavo im stoi kratka kosa....barem mene Изменето од cecka - 31.Јануари.2007 во 23:47 |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имав коса до половина долга...што ме прифати пред два месеци ја исеков ама ми порасна ама промените се убави, не жалам за коса Изменето од ACELERA - 20.Февруари.2007 во 02:51 |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paa crna mi e ama taka nakaj kafeava malku kuznej so boja e
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |