|
Каде ви е поубаво ? |
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Автор | |
NaturalBlonde
Група Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само дома си е дома
|
|
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
таму кај што е животот поубав .........
|
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
им се чудам на тие што одговориле ни таму ни таму... па на марс да не и е поубаво ??
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можи на јупитер да им е не мојш да знајш мене ми е поубо у македонија |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
rencio
Група Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U DOMA
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно ренцио, у дома.
Родна грутка е родна грутка. Тука е друштвото, саканите,роднините,традициите и обичаите ,кои сами не може да се практикуваат... Парите најчесто не се единствкниот и одлучувачки фактор за среќа. Тоа многумина го осознаваат кога ќе имаат пари. |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tuka ama mi nedostiga i domata ponekogas... Ali se naviknuvas...
|
|
Izzy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 161 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2 godini sum vishe u Kanada, na collage.... ali brakja, nishto ne ja menja Makedonija. Edvaj 4ekam da zavrsham so ovaa godina i da begam nazad nakaj Makedonija. Tuka ke imash pari i se, ali ke nemash so koj da se nashalesh kako sho mozesh so drugarite u Makedonija. Lugjeto tuka ne znaat da ziveat i da si napravat interesno (kako povisheto od mojte drugari Kanagjani). Mozebi ke imash pari, ama ke nema so koj da gi potroshesh. I koj kazuva deka u Kanada ili bilo koja drzava mu e po interesno od kolku u Makedonija e sigurno bil nekoja mivka u Makedonija, a sea se k*r4e po stranstvo samo oti ima povishe pari, ili duma za inat. Za toa deka u stranstvo e mn ubavo, mozat te takvite da dumat ili onie sho ne se izlezele od Makedonija i se bile nadvor povishe od 2 meseci. Naj iskreno, kaam se sho gi poslushav mojte i sho dojdev tuka, samo kjefo da im napraam.
SOVET: Ni na kraj pamet da ne vi pagja da se selete u Calgary, Canada. NIKOGASH!!!! Best regards from this frozen piece of sh*t! Изменето од Izzy - 28.Април.2010 во 08:29 |
|
UNITED!! UNITED!! UNITED MACEDONIA!!!!
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I tuka i tamu Tuka koga sakam da se odmoram,da ne se zamaram,a tamu koga sakam guzva :-)
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Highlander969
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najubavo e da zivees vo stranstvo, a da si ides vo Makedonija na gosti, da se vidis so rodnini i prijateli....
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене за околу две години ќе ми биде дома Данска.
Претпоставувам дака таму ќе ми биде подобро отколку овде. Ако не ми биде... I'll be back... |
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo e tamo kade sto e dobar i sreden zivotot,kade ne treba da se mislis dali decata ke imaat krov nad glavata , kade ljugeto se srekni...toa e toa a kade mi e srceto ....toa e druga rabota |
|
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |