|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика | страница <1 910111213 30> |
Автор | |
zigi
Група Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За едноклеточни организми како тебе јас сум перфектен. |
|
REBEL CODE
|
|
Sulltan Murad
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ehh more sine koga bev na tvoi godini spamirav web sajtovi |
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spamirav???
SPAMIRAS!!!!! |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRavo najaki ste
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Додека на лаптопт ми е инсталиран BitDefender 9, го пробав деновибе и BitDefender 10 и сум задоволна,но повторно се вратив на 9 иако не ми правешњ никакви проблеми ниту пак ми го успорува работењето. Се додека не ја инсталирам следната недела Vistata, останува се како што е:) |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Sulltan Murad
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
windows vista katastrofa nisto ne vidov dobro se vrativ pak na XP,Xp e zakon vista so 1 gb ram i 1 gb graficka pci expres pak katasrofa mi rabotese |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tema tuka Antivirusi vista ostaj sega
|
|
ljupce_piroman
Нов член Регистриран: 03.Февруари.2007 Локација: Zambia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas koristam Active Virus Shield :)
+free e +zakon=najdobar antivirus :) :) :)
|
|
Sokol
Сениор Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам Bitdefender Antivirus plus v10 ,многу е јак со касперски меѓу најдобрите моментално, само што не можам да го апдејтувам.Ако го укључам аутоапдејт го брише серилаот и треба нов да му ставам.Има ли некој решение како да ги ставам новите дефиниции зашто ми се од декември 2006.Веќе страв ме фаќа |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaspersky rullz
|
|
kristofer
Сениор Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa evo sreka sto go najdof ovoj forum da mi objasnite sto je antivurus deka denes go slusnaf ova nesto, computerot mi je malce spor ne znam od osto, pa ako mozi nekoj clen da mi objasni toa ke je dobro ako ne toa ke je dobro pak
|
|
vrtyuwged
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
антивирусните програми се програми кои служат да го прочистат комјутерот во случај да е нападнат од Вируси!Како и повекето различни видови на вируси така постојат и повеќе подобри или полши антивирусно програми зависии и од наманата на нивното користење и видот на заштита кои тие го поседуваат според нивните перформанси
Како еден од најмокните до сега е Нортонот кои штити буквално се ( спајеви, тројани....) но за да се овозможи негова инсталација и успешно функционирање потребен е навистина компјутер со изузетна доообра конфигурација( брзина, рам) .. затоа за домашна употерба е доволен Kaspersky какo најдобар антивирусен програм! Неговата инстакација е мошне брза и едноставна а доволно е да најдете од каде да го симнете (free full version) со се лиценца... зачи ве упатувам во темата за интересни линкови на Ghost и таму да си ја симнете оваа програма! поз |
|
kristofer
Сениор Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala ti mnogu "SeXY" za sto mi objasni, sega i jas se ucam nesto poleka i sigurno, nemoj da se smees so ova sto ti go pisuvam ili da mu kases na nekoj drugi da go cita golema stramota je, site mi velat computerot moj je spor jas se prasuvam kako da go napravam pobrz kakva xrana da mu dadam, gravce so meso ili post-prazen, ako se dvizi computerot poveke vreme kako sto se dvizam jas ne samo na edno mesto pa ke si spor, koji antivurus jas pak ne ke znam kako da go stavam.
|
|
vrtyuwged
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Горе доле коректна површинска дефиниција за антивирус. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |